Šteinbergai daudzpusīgs un produktīvs sniegums Eirolīgas spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: FIBA Europe

Latvijas basketboliste Anete Šteinberga trešdien iespaidīgi atzīmējās vairākās statistikas ailītēs Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eirolīgas ceturtās kārtas spēlē, bet tas neglāba viņas un Lauras Melderes pārstāvēto Venēcijas "Umana Reyer" komandu no zaudējuma viesos pret Orenburgas "Nadežda".

Venēcietes A apakšgrupas mačā izbraukumā ar 51:78 (17:27, 10:16, 15:17, 9:18) piekāpās Orenburgas "Nadežda".

Šteinberga šajā mačā laukumā pavadīja 27 minūtes un astoņas sekundes, kuru laikā realizēja divus no sešiem divpunktu metieniem, kā arī garām raidīja vienīgo tālmetienu un realizēja trīs no četriem soda metieniem, sakrājot septiņus punktus.

Šteinbergas trīs reizi septiņi sevī iekļāva arī septiņas atlēkušās bumbas un septiņas rezultatīvas piespēles. Vēl viņai arī viena personiskā piezīme un trīs kļūdas, kā arī efektivitātes koeficients 12. Basketbolistei esot laukumā pretinieces guva par 13 punktiem vairāk nekā Venēcijas komanda.

Savukārt Meldere laukumā nedevās.

Latviešu pārstāvētajā komandā 13 punkti un piecas atlēkušās bumbas Ginterei Petronītei, bet "double-double" - pa desmit punktiem un atlēkušajām bumbām - Džolīnai Andersonei. Pretiniecēm pa 21 punktam guva Anastasija Šilova un amerikāniete ar Ungārijas pasi Ivonna Tērnere.

Itālijas komanda sezonas pirmajās četrās spēlēs tikusi pie vienas uzvaras.

Venēcietes pamatturnīrā iekļuva, pārvarot kvalifikāciju, un cīnās vienā apakšgrupā ar Latvijas klubu "TTT Rīga", kuram pērn zaudēja atlasē.

Pamatturnīrā komandas aizvadīs divu apļu turnīru, pēc kura katras grupas četras labākās komandas iekļūs ceturtdaļfinālā, noskaidrojot četras finālčetrinieka turnīra dalībnieces.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu