Foto un video: Ugunsgrēks elektriķa darbnīcā Brīvības ielā. Liesmas gandrīz aprijušas pašu meistaru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pirmdien, 4. novembrī, kāda nama pagrabā Brīvības ielā izcēlies ugunsgrēks, portālam "Apollo" pavēstīja notikušā aculiecinieks. Raidījums "Degpunktā" par negadījumu atklāj detaļas - pagraba telpā savu darbnīcu bija ierīkojis elektriķis. Ugunsgrēks darbnīcu pārņēma pēkšņi – brīdī, kad tās īpašnieks vēl atradās telpās, un vīrietim nācās rāpus meklēt izeju.

Operatīvo dienestu transportlīdzekļi pulcējās pie 138. nama durvīm, lai steigtu palīdzēt kādam elektriķim, kura pagrabā ierīkotā darba telpa bija pēkšņi aizdegusies.

Vīrietis, par laimi, laikus izkļuva no biezajiem dūmiem, taču pietiek vien ar pāris sekundēm, lai paspētu saelpoties indīgās vielas. Pie mediķiem elektriķis gan nevērsās, taču apgalvo, ka joprojām sāp plaušu apvidus un galva.

Smagnējie dūmi cauri šahtām cēlās augšup un nokļuva daudzdzīvokļu ēkas kāpņu telpā. Ugunsdzēsēji devās pie iedzīvotājiem, lai pārliecinātos, vai kādam nav nepieciešama palīdzība.

Par postošā ugunsgrēka iemesliem telpas īpašniekam ir grūti spriest. Viņš apgalvo, ka loģiska izskaidrojuma notikušajam neesot.

Šodien darbnīcas īpašnieks cenšas aplēst zaudējumus. Sadegusi visa darbam nepieciešamā tehnika. Par laimi, piedūmojumu ugunsdzēsējiem izdevās izkliedēt salīdzinoši ātri un neviena cilvēka veselībai briesmas nedraudēja.

Noskaties sižetu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu