Pāvels Globa atklājis 2020. gada veiksmīgās Zodiaka zīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

2020. gads vairs nav aiz kalniem - drīzumā Zemes Cūkas gads dosies tālāk un pār debesjumu valdīs Baltās Žurkas gads. Par to, kuriem no Zodiaka pārstāvjiem nākamajā gadā ir gaidāmi īpaši patīkami pārsteigumi, vēsta slavenais krievu zvaigžņu pazinējs Pāvels Globa.

Auns

Nākamais gads ugunīgajiem Auna zīmes pārstāvjiem kļūs par ideālu laiku visa iepriekš iecerētā realizēšanai. Astrologs bilst, ka 2020. gads būs īpaši labvēlīgs darbavietas vai dzīvesvietas maiņai.

Globa saka, ka veiksmīgais periods Auna zīmes pārstāvjiem sāksies burtiski minūti pēc salūta izšaušanas, taču viņš zem šī zvaigznāja dzimušajiem iesaka būt piesardzīgiem - Auniem būs daudz enerģijas, taču to būs nepieciešams mērķtiecīgi ievirzīt pareizajā gultnē.

Dvīņi

Šīs komunikablās Zodiaka zīmes pārstāvjiem 2020. gadā beidzot būs iespēja uzelpot - Pāvels Globa min, ka Dvīņiem nākamais gads būs samērā viegls un bezrūpīgs. Astrologs uzsver, ka gada pirmos mēnešus šīs zīmes pārstāvjiem vajadzētu veltīt savu ambīciju un plānu realizēšanai, jo tas sagatavos dzīvi mainošam notikumam vasaras mēnešos - kāzām, jaunas darbavietas atrašanai vai pēcnācēja nākšanai pasaulē.

Skorpions

Pāvels Globa apgalvo, ka nākamajā gadā Skorpiona zīmes pārstāvji beidzot varēs baudīt sava smagā darba augļus, kas zem šī zvaigznāja dzimušos pārliecinās par to, ka viņu pūles nav veltas. Tiesa, Globa iesaka pārlieku neiestigt paštīksmē un neapstāties pie jau sasniegtā, turpinot ceļu pretī panākumiem.

Zivis

Šīs jūtīgās Zodiaka zīmes pārstāvjiem slavenais astrologs paredz to, ka visas viņu problēmas šķitīs vieglas un atrisināmas. Zivs zīmē dzimušos visu gadu piemeklēs veiksme un garīgs miers. Pāvels Globa šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem nākamajā gadā dalīties ar sava likteņa dāvanām arī ar tuviniekiem - tas nodrošinās harmonisku līdzāspastāvēšanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu