Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Asinspirts oktagonā. Nežēlīgākās cīņas UFC vēsturē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Neits Diazs
Neits Diazs Foto: AFP / Scanpix

Cīņu sports pašā tā būtībā tiek pamatoti uzskatīts par asiņainu. Ir cīņas, kas noslēdzas pavisam ātri, taču citos gadījumos dueļi pārvēršas par asinspirtīm, kurās viens vai pat abi cīkstoņi ir klāti asinīs.

Šāds iznākums varēja būt arī aizvadītajā nedēļā notikušajā cīņā par "sliktā puiša" jostu starp Neitu diazu un Horhi Masvidālu, bet ārsts pieņēma pareizo lēmumu un apturēja cīņu, jo Diaza acs rajonā bija divas nopietnas brūces.

Patiesībā, katrai Diaza cīņa ir potenciāls būt asiņainai, jo cīkstonis karjeras gaitā sava neuzmanīgā cīņas stila dēļ ir iekrājis daudz rētaudu uz sejas. Kas nozīmē, ka Diaza seja var izplūst asinīs jau pēc viena sitiena.

Par Diazu šajā sakarā jokoja pašreizējais UFC vidējā svara cīkstonis Izraels Adesanja: "Pietiek viņam piemiegt ar aci un viņa seja jau pārvēršas par asins peļķi."

UFC vēsturē ir bijušas ļoti daudz cīņas, kuru noslēgumā viens vai abi cīkstoņi ir pārklāti ar asinīm. Portāls "Apollo" piedāvā iepazīties ar dažiem no brutālākajiem dueļiem cīņu organizācijas vēsturē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu