Bļugera "Penguins" atspēlē trīs vārtu deficītu un pārtrauc "Islanders" desmit uzvaru sēriju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: AP/Scanpix

Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" komanda ceturtdien svinēja uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā.

"Penguins" viesos ar 4:3 (0:1, 0:2, 3:0, 1:0) pagarinājumā pārspēja Ņujorkas "Islanders", pārtraucot pretinieku desmit uzvaru sēriju.

Pirmajā periodā mājiniekiem vārtus guva Keisijs Čižiks, bet otrajā trešdaļā izcēlās Kels Klaterbaks un Edams Pelehs. Trešajos vārtos pēc Peleha metiena no zilās līnijas ripa trāpīja pa Bļugera nūju un ielidoja tīklā.

Trešā perioda pirmajā pusē "Penguins" atspēlējās un izlīdzināja rezultātu - precīzi meta Džereds Makens, Braiens Rasts un Jevgēņijs Malkins. Spēle turpinājās pagarinājumā, kura ceturtajā minūtē Rasts apslidoja vārtus un iebakstīja ripu mērķī, izraudams viesiem uzvaru.

Makens bez gūtiem vārtiem iekrāja arī divas rezultatīvas piespēles, bet Rasts pie punktiem tika piektajā mačā pēc kārtas.

"Šīs uzvaras noteikti veido mūsu raksturu un vairo mūsu maiņas pārliecību," pēc mača teica Rasts.

Video: "Penguins" - "Islanders" spēles spilgtākie momenti

Bļugers šajā mačā uz ledus bija 12 minūtes un 36 sekundes, kuru laikā pielietoja vienu spēka paņēmienu, bloķēja vienu metienu, zaudēja vienu ripu, pārtvēra vienu piespēli, uzvarēja divos no pieciem iemetieniem un tika pie negatīva lietderības koeficienta -1.

Viņš šajā sezonā 16 spēlēs guvis divus vārtus, veicis trīs rezultatīvas piespēles un iekrājis negatīvu lietderību -3.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu