Porziņģis: Situācija pēc maiņas darījuma brīžiem bija ļoti neglīta

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Ir pagājis jau gandrīz gads kopš dienas, kad Kristaps Porziņģis maiņas darījumā nonāca Dalasas "Mavericks" komandā. Jau naktī uz sestdienu latvietis pirmo reizi tiksies ar savu bijušo komandu. Sarunā ar vietējiem medijiem spēlētājs atklāja, ka situāciju ar maiņas darījumu varējis uzņemt arī citādāk, vēsta kluba mājas lapa.

Porziņģis atzina, ka ir laimīgs pašreizējā komandā, bet uzskata, ka situācija ar "Knicks" varējusi atrisināties arī citādāk.

"Nesaskatīju veidu kā gludi atrisināt to situāciju. Brīžiem situācija kļuva pavisam neglīta. Mirklī, kad tiku aizmainīts man bija daudz un dažādas emocijas. Tajā mirklī es sāku ievietot stulbus ierakstus savā "Instagram". Mēs visi kļūdāmies," teica Porziņģis.

"Tagad tas viss ir pagātnē un man nav nekā negatīva, ko teikt par to laiku. Mēs visi mācāmies no savām kļūdām. Šobrīd esmu laimīgs tur, kur esmu," turpināja spēlētājs.

Divarpus sezonās, ko Porziņģis pavadīja spēlējot "Knicks" komandā, spēlētājs vidēji spēlē izcēlās ar 17,8 punktiem, 7,1 atlēkušo bumbu un diviem bloķētiem metieniem. Galu galā liepājnieks tika aizmainīts uz Dalasu pret tādiem spēlētājiem kā Dendre Džordans, Veslijs Metjūzs un Deniss Smits juniors.

Porziņģis apzinās ka Ņujorkas fani pēc maiņas darījuma viņu kritizēja, bet uzskata, ka notikušais ir jāatstāj pagātnē. "Tas ir bizness. Es mīlu Ņujorku un tās fanus. Laikā, kad tur biju, viņi mani allaž atbalstīja. Ņujorkas fani mīl savu komandu un tas ir tikai normāli. Viss, ko es šobrīd varu darīt ir lūkoties nākotnē nevis pagātnē."

Pirms dažām dienām publicētais video, kurā redzams, ka Porziņģis pilnībā ignorē fana lūgumu parakstīt "Knicks" kreklu. Šāda spēlētāja attieksme liek apšaubīt latvieša pozitīvo atteiksmi pret "Knicks" fanu bāzi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Euros

A post shared by Kristaps Porzingis (@kporzee) on

Porziņģis jauno sezonu "Mavericks" rindās ir iesācis viļņaini. Veiksmīgas spēles mijās ar mazrezultatīviem sniegumiem. Pats spēlētājs cer atgūt formu, kas 2018. gadā ļāva viņam iekļūt Visu zvaigžņu spēles pieteikumā.

"Es gribu uzvarēt spēles un parādīt sniegumu, uz ko zinu, ka esmu spējīgs. Šobrīd es to nedaru un tas ir ļoti kaitinoši. Viss, ko es varu darīt, ir lūkoties nākotnē," atzina Porziņģis.

Ir pagājuši vairāk nekā 20 mēneši kopš dienas, kad latvietis iedzīvojās nopietnajā traumā. Liepājnieks atzina, ka rehabilitācijas procesa laikā viņš ir bijis apjucis.

"No sākuma par to neiedomājos, bet tad sāku saprast, ka esmu basketbola spēlētājs un, kad man to atņem, rodas jautājums "Ko man darīt tagad?". Brīžiem biju apjucis," par atlabšanas procesu stāstīja spēlētājs.

Sarunas nobeigumā Porziņģis atklāja, ka rehabilitācijas laikā viņš ieguva daudz jaunu atziņu. "Galu galā mums ir jāsaprot, ka jeb kas, ko dzīvē esam iesākuši, beigsies. Arī es visu savu dzīvi nebūšu basketbolists. Kad šī spēle man tika atņemta, es sapratu, ka apkārt ir arī daudz citu labu lietu ar ko nodarboties."

Šajā sezonā Porziņģis septiņās spēlēs vidēji ir izcēlies ar 19 punktiem 8,1 atlēkušo bumbu, kā arī 2,3 bloķētiem metieniem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu