Ulmaņa gatvē nāvīgi notriekts vīrietis. Policija meklē aculieciniekus (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Festivāls "Virzskaņa" (Pašvaldības policija)
Festivāls "Virzskaņa" (Pašvaldības policija) Foto: Reinis Doršs

Ceturtdien, 7. novembrī, ceļa posmā, kur Kārļa Ulmaņa gatve kļūst par Jūrmalas šoseju, atrasts kāda vīrieša līķis. Autovadītājs, kas nebija pamanījis tumšo stāvu ielas vidū, cilvēku nāvējoši notrieca un pēc negadījuma sagaidīja policiju, atklāj LNT raidījums "Degpunktā".

Kriminālprocesa ietvaros joprojām trūkst pierādījumu, tāpēc likumsargi aicina atsaukties notikušā aculieciniekus.

Vakarpusē ap plkst. 19 kāds 50 gadus vecs vīrietis centās šķērsot Kārļa Ulmaņa gatvi tam neatļautā vietā. Aptuveni 100 metrus tālāk atrodas gājējiem paredzēts tilts, bet vīrietis izvēlējies šķērsot ielu vairākām intensīvas satiksmes pārņemtām joslām.

Mirkli vēlāk kāds šoferis uztriecies gājējam virsū un viņš no gūtajiem ievainojumiem gājis bojā. Vietējie raidījumam stāsta, ka izvēlēties bīstamo maršrutu mēdz ļoti daudzi cilvēki, par spīti pārejai.

Arī vietējā iedzīvotāja Marta atzīst, ka negrib tērēt spēkus un liekas divdesmit minūtes, lai izmantotu gājējiem drošo pāreju. Pensionāre "Degpunktā" stāsta, ka viņai, nesot iepirkumu maisus, ir grūti uzkāpt pa kāpnēm, tāpēc izvēloties īsāko ceļu.

Par vīrieša nāvi ir uzsākts kriminālprocess, taču negadījumam joprojām trūkst aculiecinieku. Ikviens, kuram ir pieejama informācija, kas likumsargiem palīdzētu atšķetināt notikušā apstākļus, ir aicināts zvanīt pa tālruņa numuru: 67219782 vai 110.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu