Gada jubilejā Kivičs un Skulme viens otru pārspēj sirsnīgos sveicienos (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Andris Kivičs un Liene Skulme
Andris Kivičs un Liene Skulme Foto: Ekrānuzņēmums

7. novembrī aprit tieši gads, kopš attiecības uzsāka mūziķis Andris Kivičs un Liene Skulme. Atzīmējot īpašo dienu, pāris viens otram veltījis sirsnīgus vārdus sociālajos tīklos.

"Mums nevajag nevienu citu, jo ziniet ko mēs atradām viens otrā? Mēs atradām SEVI," mūziķis rakstījis savā "Facebook" kontā.

Kivičs arī norāda, ka pāris viens otru padara labākus. "Mēs esam atvēruši viens otrā tādu garīgo, fizisko, seksuālo un dzīves mīlēšanas potenciālu, kāds, man likās, vispār neeksistē."

Mūziķis arī rakstījis, ka mīl viņu "dzīvi, kopīgo lidojumu, kritienus un spēju piecelties". Tomēr visvairāk viņš novērtējot, ka "attiecībās nav aprēķina, samierināšanās, krupju norīšanas, plāna B, kaut kā līdz galam nepateikta un pieciesta".

Viņu attiecības ir "īstas", raksta Kivičs.

Skulme savā "Facebook" kontā rakstīja, ka Andris ir viņas "pasaule - ik dienu, ik sekundi un mirkli". Kivičs Lieni esot "atklājis no jauna".

"Atrast otru tādu pašu kompanjonu, ar kuru dzīvē iet caur uguni un ūdeni, būt līdzās labos un grūtākos brīžos, tas ir nenovērtējami - to nenopirkt ne par kādu naudu," rakstīja Skulme.

Kivičs savā ierakstā veltīja arī pateicības vārdus pāra atbalstītājiem.

"Es gribu pateikt paldies visiem pazīstamajiem un arī nepazīstamajiem cilvēkiem, kuri saprot mūs, saprot to ,ko mēs, arī starp rindàm, vēstam sabiedrībai, kuri saprot, ko nozīmē dzīvot ĀRPUS RĀMJA, nedaudz citā vērtību sistēmā," izteicās mūziķis.

"Peldēt pret straumi nav viegli, bet tā ir tāda bauda - dzīvot tā, lai tava viesošanās pieredze šinī pasaulē ir absolūti patiesa," viņš turpināja.

Sirsnīgos vārdus abi, protams, noslēdza ar mīlestības apliecinājumiem.

"Mīlu Tevi, Lienīt! No visas sirds.Par to, ka vienkārši esi, un arī man ļauj būt tam, kas es esmu," rakstīja Kivičs.

"Mīlu Tevi no sirds, Sirsniņ," sacīts Skulmes ierakstā. "Tu esi labākā dāvana, ko dzīves laikā kā sieviete esmu saņēmusi, un sargāšu to visu mūžu. Paldies, ka man esi un tieši tāds, kāds esi. Mīlu Tevi vairāk kā vakar."

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu