Šķēlem produktīvs sniegums "Kalev"/"Cramo" zaudējumā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aigars Šķēle
Aigars Šķēle Foto: Hendrik Osula

Latviešu basketbolista Aigars Šķēle svētdien guva 12 punktus un veica desmit rezultatīvas piespēles Vienotās līgas mačā, taču neglāba Tallinas "Kalev"/"Cramo" komandu no zaudējuma.

Roberta Štelmahera vadītā Tallinas komanda viesos ar rezultātu 90:100 (23:26, 30:29, 21:25, 16:20) piekāpās Saratovas "Avtodor" vienībai, kuras pieteikumā nebija Kaspara Bērziņa.

Šķēle šajā mačā laukumā pavadīja 28 minūtes  un 21 sekundi, kuru laikā realizēja trīs no pieciem divpunktu metieniem un visus sešus soda metienus, bet aizmeta garām divus tālmetienus.

Bez desmit rezultatīvām piespēlēm viņa kontā bija arī piecas atlēkušās bumbas, viena kļūda, četras piezīmes, četri izprovocēti noteikumu pārkāpumi un 22 efektivitātes koeficienta punkti, kas bija labākais rādītājs komandā.

Talliniešiem pa 19 punktiem guva Kristjans Kitsings un Kails Vinaless, bet mājiniekiem ar 28 punktiem un 16 atlēkušajām bumbām izcēlās Aizija Hikss.

"Kalev"/"Cramo" ar trim uzvarām sešās spēlēs kopvērtējumā ieņem septīto vietu, bet "Avtodor" ar vienu panākumu piecās cīņās ir priekšpēdējā 13 komandu konkurencē.

Šajā Vienotās līgas sezonā regulārajā turnīrā startē 13 komandas, aizvadot divu apļu turnīru un pēc tam astoņām labākajām kvalificējoties "play-off" cīņām. Turnīrā startē deviņas Krievijas komandas, kā arī pa vienai vienībai no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, turnīrā nepiedalās "VEF Rīga" komanda.

Iepriekšējā sezonā par čempioniem tika kronēti Maskavas CSKA basketbolisti, kuri finālsērijā ar 3-0 pārspēja "Himki" vienību. CSKA basketbolisti Vienotajā līgā triumfējuši astoņas sezonas pēc kārtas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu