Pirmdienas horoskops: 11. novembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 11. novembrim. 

AUNS Daudzas lietas var likties neskaidras, negodīgas. Tomēr zvaigznes neiesaka ļauties saasinātajai taisnības izjūtai un vairāk balstīties uz racionalitāti un loģiku. Dienas otrajā pusē alksi pēc otrās pusītes.

VĒRSIS Šodien saņemtos padomus vēlams uztvert nedaudz kritiskāk, rūpīgāk pārbaudīt savā rīcībā nonākošo informāciju. Ja tev kārtojamas naudas lietas, labāk tās īstenot līdz pēcpusdienai.

DVĪŅI Saspringta diena profesionālo jautājumu risināšanai. Esi uzmanīgāks, kārtojot dokumentāciju, apzinīgāk pieej saviem ikdienas pienākumiem. Nav izslēgts, vakarā tevi apciemos negaidīti viesi.

VĒZIS Paredzētie darbi var prasīt vairāk laika un pūliņus nekā sākotnēji domāji. Centies būt pacietīgs, neļaut sīkajām nebūšanām ietekmēt tavus panākumus. Smelies iedvesmu no pieredzējušākiem kolēģiem.

LAUVA Veiksmīga diena, tevis iesāktie darbi nesīs bagātīgus augļus. Kāda Lauva nolems sevi iepriecināt ar lielāku pirkumu, par kuru jau labu laiku tika sapņots. Zvaigznes šodien iesaka atturēties no alkohola.

JAUNAVA Rūpēsies par to, lai ikdienas darbi tiktu paveikti pēc labākās sirdsapziņas. Nekautrējies likt lietā savas līdera dotības, uzdrošinies uzņemties iniciatīvu, tas viennozīmīgi atmaksāsies!

SVARI Aktīvi paudīsi savu viedokli, centīsies iesaistīties sabiedriskās diskusijās, uzklausīt citu pieredzi. Nebūs nekāds brīnums, ja šodien radīsies jaunas biznesa idejas. Nav vēlams apmeklēt valsts iestādes.

SKORPIONS Nevajadzētu visu skatīt tikai melnās un baltās krāsās. Mēģini būt atvērtāks pret dažāda veida kompromisiem. Ļauj savā dzīvē ienākt pārmaiņām. Attiecībās ar mīļoto cilvēku atturies no uzstājības.

STRĒLNIEKS Apkārt notiekošo uztversi pārāk saasināti. Īpaši jūtīgs būsi pret līdzcilvēku piezīmēm saistībā ar profesionālo jomu. Visticamāk šobrīd labāk jutīsies strādājot vienatnē. Vakaru velti savam hobijam.

MEŽĀZIS Panākumi būs atkarīgi no tā, cik labi spēsi sastrādāties ar kolēģiem. Ja pratīsi savā darba vietā uzturēt draudzīgu, brīvdomīgu atmosfēru, arī gaidītie rezultāti vairs nebūs aiz kalniem.

ŪDENSVĪRS Vēlēsies celt savu profesionālo kvalifikāciju. Jautājums, vai to varēsi īstenot tepat, vai arī nāksies meklēt atbilstošos kursus ārpus valsts robežām. Tavu rīcību raksturos enerģiskums, mērķtiecība.

ZIVIS Šobrīd zvaigznes iesaka atturēties no jaunu projektu īstenošanas. Labāk pārliecināties vai līdz šim īstenotajos darbos nav iezagušās kādas neuzmanības kļūdas, paviršības. Vakarā vari atļauties sev glāzi laba vīna.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu