Otrdienas horoskops: 12. novembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 12. novembrim. 

AUNS Viegli tas nebūs, taču tev nāksies saplānot darbus tā, lai tev atliktu gana daudz laika privātai dzīvei. Nav izslēgts, ka attiecībās ar otro pusīti būs sakrājušies jautājumi, kuri tā vien prasīsies tapt izrunāti.

VĒRSIS Nav izslēgtas nelielas pārmaiņas tavā paziņu lokā. Iespējams, domubiedru pulks tiks paplašināts ar jauniem, inovatīviem personāžiem. Šobrīd vari ķerties klāt juridiska un finansiāla rakstura jautājumiem.

DVĪŅI Nepārspīlē savu svarīgumu, pašpārliecinātībai noteikti jābūt pamatotai! Iespējami dažādi misēkļi un pārpratumi. Esi apdomīgāks ar izteiktajiem apgalvojumiem, it sevišķi sarunās ar priekšniecību!

VĒZIS Būsi pārliecināts par sevi, aktīvi iesaistīsies darbā notiekošajos procesos, labprāt uzņemsies iniciatīvu. Saskarsmē ar pretējā dzimuma kolēģiem valdīs patīkama, koķetīga gaisotne.

LAUVA Neskatoties uz to, ka apkārtējo uzvedība šķitīs kaitinoša, centies nelikties par citiem ne zinis, neuzskrūvējies! Iespējams, tev piemītošā labestība, palīdzēs izglābt kādu nelaimē nonākušu radību.

JAUNAVA Ja patiesi labi papūlēsies, tiksi iecelts goda krēslā un saņemsi labu atlīdzību par paveikto darbu! Lai izvairītos no nejaušām kļūmēm, esi piesardzīgāks, strādājot ar dokumentiem un visa veida aprēķiniem.

SVARI Pratīsi lietderīgi izmantot vai katru minūti, tādēļ nav izslēgts, ka jau pusdienas laikā, būs paveicis visus dienas darbus. Vakarā vari apciemot radiniekus vai kopā ar ģimeni, doties uz kino seansu.

SKORPIONS Darbs solās iet no rokas tikai tad, ja pratīsi likt lietā inovatīvas metodes, paņēmienus. Vari paļauties uz priekšnojautu, jo tā palīdzēs tev rast izeju no saspringtām situācijām.

STRĒLNIEKS Tevī kūsāt kūsās enerģija, skriesi kā viesulis, jo vēlēsies apliecināt priekšniecībai savu patieso potenciālu. Pēc saspringtā darba cēliena, nolemsi sagādāt sev, kādu tīkamāku izklaidi mīļotā apskāvienos!

MEŽĀZIS Ļauj nedaudz lielāku vaļu savai fantāzijai, neesi tik racionāls. Kāds labvēlis var sniegt tev būtisku finansiālu atbalstu ieceru īstenošanai. Ieteicams rūpīgāk sekot līdzi informācijai masu medijos.

ŪDENSVĪRS Neuzstādi sev pārāk ambiciozus mērķus! Labāk soli pa solim virzies uz priekšu, nekā izdedz, nejēgā skrienot. Vakars būs kā radīts, lai veltītu laiku garīgām pārdomām, filozofiskiem apcerējumiem.

ZIVIS Ja vien priekšniecība pienācīgi novērtēs tavas pūles, būsi gatavs vai kalnus gāzt. Labs laiks tiem Zivs zīmes pārstāvjiem, kuru darbība saistās ar psiholoģiju, socioloģiju vai pedagoģiju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu