Piektdienas horoskops: 15. novembris (2)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops piektdienai, 15. novembrim. 

AUNS Pārliecinošā izturēšanās un lietišķā nostāja palīdzēs sasniegt panākumus. Lai arī turpmāk gūtu labus rezultātus, sastādi stratēģisku rīcības plānu un atturies no spontānas rīcības.

VĒRSIS Rīta pusē paredzētie darbi ies no rokas, bet pēcpusdienā var nākties krietni vien papūlēties, lai lietas virzītos vajadzīgajā gultnē. Galvenais, nesakreņķēties par šķēršļiem un ticēt panākumiem!

DVĪŅI Tu šobrīd lieliski orientēsies skaitļu pasaulē, līdz ar ko diena labvēlīga dažāda veida atskaišu un aprēķinu veikšanai. Dienas otrajā pusē, brīvajiem Dvīņiem var gadīties ļoti interesantas iepazīšanās.

VĒZIS Zvaigznes iesaka stingrāk turēties pie morālajiem principiem, neļaut sevi pierunāt apšaubāmiem darījumiem. Šobrīd tev labāk sekmēsies ikdienišķi saimnieciski organizatoriski darbi.

LAUVA Diena būs samērā trauksmaina un nemierīga. Atsevišķas lietas šķitīs daudz bezcerīgākas nekā tas ir patiesībā! Zvaigznes iesaka visu uzmanību koncentrēt tiešajiem pienākumiem, atturēties no pļāpāšanas.

JAUNAVA Mēģini rast izteiktāku harmoniju attiecībās ar apkārtējiem, tad arī pārējās dzīves jomās tu vari gaidīt jūtamākus panākumus. Neuzsver tikai naudas vērtību, centies pilnveidoties garīgajā plānā.

SVARI Situācija mudinās tikt skaidrībā ar savām finansēm. Ja stāvoklis nav diez cik iepriecinošs, līdz minimumam samazini savus tēriņus. Nepakļaujies citu gribai, esi patstāvīgāks savos spriedumos.

SKORPIONS Rosīsies kā bite stropā. Ar savu entuziasmu, skaidro vīziju par panākumiem, spēsi aizraut ne vienu vien līdzgaitnieku. Ja pirms laika paveiksi ikdienas pienākumus, labprāt pievērsīsies kam sirdij tīkamākam.

STRĒLNIEKS Darījumu cilvēkiem būtu skaidrāk jādefinē savas vēlmes, pretējā gadījumā, var rasties patiesi muļķīgi pārpratumi. Necenties visus glaudīt pa spalvai, tā tu apkārtējos tikai izlutināsi!

MEŽĀZIS Ja esi nesen uzsācis jaunu projektu, tad tagad ir īstais brīdis meklēt papildus sponsorus, atbalstītājus, viņi noteikti nevarēs noraidīt tavus lūgumus. Esi godprātīgs attiecībās ar tuvākajiem līdzcilvēkiem.

ŪDENSVĪRS Ikdienas notikumi var mīties ar ilūzijām, līdz ar ko tev būs grūti saprast, kur ir patiesība un kur maldi. Saudzīgāk izturies pret savu garīgo veselību, atsakies no kaitīgiem ieradumiem.

ZIVIS Var rasties vēlme norobežoties no apkārtējiem, nozust no līdzgaitnieku redzesloka. Zināmā mērā, tava atturība palīdzēs izkļūt no apgrūtinošām situācijām. Nekārto darīšanas valsts iestādēs!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu