Sestdienas horoskops: 16. novembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 16. novembrim. 

AUNS Zvaigznes iesaka būt nedaudz izvēlīgākam, izraugoties kompanjonus atpūtas pasākumiem. Ja aicināsi līdz mazpazīstamas personas, prieka vietā, vari piedzīvot sarūgtinājumu vai pat kaunu.

VĒRSIS Tev svarīga liksies tieši atpūta mājinieku lokā! Trokšņi un saviesīga rosība, ārpus mājām, nesniegs tev gandarījumu. Vakarā noskaties, kādu labu filmu un savlaicīgi dodies pie miera!

DVĪŅI Mierīgi ļausies pārdomām par padarīto. Ja būsi gandarīts ar saviem sasniegumiem, aktīvi kaldināsi turpmākos plānus. Attiecībās ar ģimenes locekļiem būsi neraksturīgi noslēgts un noslēpumains.

VĒZIS Cenšoties rast garīgo līdzsvaru, kāds Vēža zīmes pārstāvis iegriezīsies vietās, kuras līdz šim nav izraisījušas ne mazāko interesi. Izkop attiecības ar otro pusīti, neļauj tām ritēt pašplūsmā!

LAUVA Piedzīvojumu meklētāji mācēs prasmīgi atrast sev nervus kutinošas situācijas. Tikai svarīgi atcerēties par mēra izjūtu, nekļūt pārgalvīgam. Vakarā tava uzmanības būs piesaistīta otrajai pusītei.

JAUNAVA Kāds notikums izraisīs tevī pretrunīgas emocijas. Neesi pesimists, notici tam, ka visas ķibeles reiz beidzas un tām seko prieka pilni brīži! Ja vēlies, dienu vari velti dažāda veida remontdarbiem.

SVARI Centies mierīgāk izturēties pret apkārtējo īpatnībām, neaizmirst, ka neviens nav ideāls. Ja rodas neskaidrības attiecībās ar mājiniekiem, mierīgi izrunājies, nepaaugstini balss toni! Šodien atturies no alkohola.

SKORPIONS Tieksies būt domubiedru vidū, pārrunāt šā brīža politiskās, ekonomiskās aktualitātes un vienkārši aizmirst par visu, kas skar ikdienas rutīnu, pienākumus. Vakarā vari nobriest saviesīgam pasākumam.

STRĒLNIEKS Daudz enerģijas var nākties izlietot, lai nogludinātu sadzīvē radušās domstarpības ar tuviniekiem. Dodoties iepirkties, naudas maku labāk uzticēt otrai pusītei, jo tevī var mosties izšķērdīgums.

MEŽĀZIS Vairāk laika velti tuviniekiem un ģimenes ligzdiņas uzspodrināšanai. Brīvajiem Mežāža zīmes pārstāvjiem būtu jāpārvar mulsums un jāatrod sevī drosme attiecību uzsākšanai!

ŪDENSVĪRS Apkārtējo rīcībā saskatīsi ne mazums aplamību, tomēr tas nenozīmē, ka tev uzreiz jāsteidz palīgā ar padomu. Pareizāk būtu sniegt savu skatījumu uz notiekošo, tikai tad, ja tev to kāds palūdz.

ZIVIS Klusums un ģimeniskā pavarda gaisotne būs tas, kas tev šobrīd būs patiesi nepieciešams. Nav vēlams apmeklēt skaļus, sabiedriskos pasākumus, tie tikai lieki satrauks tevi. Vari ļauties pirts procedūrām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu