Ko var ieraudzīt "dvēseles spogulī"? Kā acu krāsa ietekmē cilvēka raksturu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Mēdz teikt, ka acis ir mūsu iekšējo pārdzīvojumu un būtības precīzākais spogulis - no tām esot iespējams nolasīt pat cilvēka dziļākās emocijas. Par to, ko tieši par cilvēku var pateikt viņa acu krāsa, vēsta portāls "Postimees".

"To, kādā krāsā būs mūsu acis, nosaka varavīksnene, kas dažkārt tiek saukta līdzīgi kā zieds - Iris, un tā veidojas jau embrija 4. mēnesī. Varavīksnenes muguras daļā ir pigmenta epitēlijs un visvairāk pigmenta ir brūnās acīs, bet vismazāk pigmenta gaiši zaļganās un gaiši zilās acīs. Latviešiem, kā ierasts ziemeļu tautai, kur ar saulainām dienām tiekam lutināti maz, ir vairāk gaišo acu īpašnieki. Savukārt dienvidu tautām, kur ir līdz pat 300 saulainu dienu gadā, ļaudīm ir pārsvarā tumši brūnas acis. Tumšo acu īpašnieku pigments aizsargā acs tīkleni no saules stariem, tātad, dzīvē nekas nenotiek tāpat vien, jo katrai niansei ir sava nozīme un pielietojums!", norādījusi optometriste Dace Drupa.

» Izbēdz no "nāves enerģētikas" savā dzīvē! Kādas fotogrāfijas nevajadzētu paturēt savās mājās?

Neskatoties uz to, tautas gudrību pazinēji uzskatot, ka zem šīs ģenētiskās īpatnības slēpjas arī vēstis par to, kāds ir attiecīgās acu krāsas īpašnieka raksturs.

Tiek uzskatīts, ka cilvēki, kuru acs varavīksnene ir zaļā krāsā, visbiežāk ir samērā mierīgi un uzticami. Šie cilvēki esot diezgan lieli aprēķinātāji, taču pārsvarā cenšas izbēgt no nevajadzīgiem konfliktiem. Tautas zinību pazinēji apgalvo, ka šīs acu krāsas īpašnieki ir ļoti mīloši un visbiežāk ir monogāmi daudzu gadu garumā.

Pelēki zaļu acu īpašnieki esot izlēmīgi un centīgi, un labi zina, gan to, ko vēlas, gan to, kā pie sava mērķa nonākt. Šiem cilvēkiem esot apskaužams gribasspēks un viņi spējot tikt galā ar jebkādām grūtībām.

Tautas gudrību pazinēji uzskatot, ka pelēku acu īpašnieki esot vislielākie veiksmes lutekļi - viņi ir drosmīgi un neļauj iesīkstējušiem uzskatiem atturēt no sevi no dzīves baudīšanas, tādēļ šie cilvēki bieži vien dodas jaunos piedzīvojumos, uzņemas šķietami neiespējamus uzdevumus un visbiežāk tos arī paveic ar lieliskiem rezultātiem. Vienīgais šo acu īpašnieku "mīnuss" esot viņu spēcīgā greizsirdība.

» Pāvels Globa atklājis 2020. gada veiksmīgās Zodiaka zīmes

Zilu acu īpašnieki esot pašpietiekami un racionāli. Viņi esot ļoti tieši savās vēlmēs un esot pieraduši dabūt to, ko vēlas. Šīs krāsas acu īpašnieki ilgi turot aizvainojumu.

Dienvidnieciski brūno acu īpašnieki visbiežāk esot harizmātiski un apveltīti ar seksuālo pievilcību. Šie cilvēki visbiežāk esot ļoti kaislīgi un emocionāli, kas nereti var kļūt par problēmu gan viņiem, gan viņu tuviniekiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu