Sedokova ar mīļiem tekstiem un kadriem metas atbalstīt Timmu, kurš guvis nopietnu rokas traumu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas popzvaigzne Anna Sedokova ir metusies ārstēt savu mīļoto vīrieti, Latvijas basketbolistu Jāni Timmu, kurš nesen guvis traumu. Timma kopā ar savu sirdsdāmu apmeklē ārstus, kura plāno viņu pavisam drīz "dabūt uz kājām".

Kā sociālajos tīklos pastāstīja Sedokova, Timma pirms dažām dienām esot guvis nopietnu traumu, pēc kuras viņam nopietni sāpot roka. Tomēr, neskatoties uz sliktu pašsajūtu, sportists nespēja atteikt savai mīļotajai un ieradās ar viņu ierakstu studijā, lai mūziķi atbalstītu darbā pie jaunas dziesmas.

Tomēr pēc tam pārītis devās uz vienu no Maskavas medicīnas centriem, lai veiktu magnētisko rezonansi un runātu ar ārstu par turpmākajiem plāniem un ārstēšanu. Dziedātāja par mīļoto neslēpa sašutumu.

“Jau četras dienas ellišķīgas sāpes elkonī… Dzīvo un spēlē uz pretsāpju līdzekļiem,” rakstīja zvaigzne.

Foto: Instagram/ annasedokova

Tomēr pēc tam ārsti apliecināja, ka Timmas veselībai nekas nedraud. “Viss būs kārtībā, izārstēsimies. Jānim roka būs kā jauna!”

Tāpat Sedokova publicēja humoristisku video, kurā dzied savu dziesmu un uzfilmē arī Timmu. Pie ieraksta viņa vēstīja, ka ļoti iemīlējusi basketbolu kā sportu veidu, savukārt Timma pie ieraksta ukraiņu valodā atstāja komentāru, ka viņš pats Sedokovā ir ļoti iemīlējies.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu