Reinis Sējāns jau otro svētdienu pēc kārtas skarbi "noliek pie vietas" Marku Rivu (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Svētdien, 10. oktobrī, norisinājās otrā šova "X Faktors" tiešraide. No tās šoreiz aizgāja divi dalībnieki - Kevins Dilans Feunangs un Dagnis Roziņš. Mentoram Reinim Sējānam gan paveicās, jo abi no viņa komandas dalībniekiem palika šovā, taču Sējānu pamatīgi sadusmoja raidījuma vadītāja Marka Rivas jautājums. 

Īsi pirms tika paziņoti skatītāju balsojuma rezultāti, Riva vērsās pie Sējāna, lai noskaidrotu, no kura no abiem viņa dalībniekiem - Elīnas Gluzunovas vai Reiņa Liepas, viņam būtu visgrūtāk šķirties.

"Nu, kur vēl tik.. Nu, Markus, nākamreiz padomā, pirms kaut ko prasi. Es neatbildēšu uz šo jautājumu!" paziņoja Sējāns, pēc tam sākot smieties par ovācijām, kas nāca no skatītāju puses.

Beigās gan žūrijas loceklis piebilda, ka abi viņa komandas dalībnieki bija lieliski, Rivam priecājoties, ka viņš no Sējāna tomēr saņēmis "kaut kādu atbildi". 

Par mūziķa skarbo reakciju uz jautājumu sajūsmā bija sociālo tīklu lietotāji, kuri metās ar savām domām par spārnoto frāzi izteikties arī publiski. 

Arī nedēļu iepriekš par interneta hitu kļuva Sējāna skarbā atbilde Rivam, par ko raidījuma vadītājs paspēja pasmieties pat otrajā šova pārraidē.  

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu