Madrides "Atletico" un "Seville" gūst uzvaras un apdraud līderu pozīcijas tabulā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Alvaro Morata
Alvaro Morata Foto: Reuters/ScanPix

Spānijas futbola čempionāta vienības Madrides "Atletico" un "Seville" svētdien guva uzvaras, apdraudot līdervienību pozīcijas turnīra tabulā.

"Atletico" savā laukumā ar rezultātu 3:1 (1:1) pārspēja Barselonas "Espanyol".

Spēles rezultāts tika atklāts vien 38.minūtē, kad pie 16 metru atzīmes spēcīgu sitienu izdarīja Serži Dardens, tomēr mājinieki puslaiku nevēlējās noslēgt iedzinējos, kompensācijas laika pirmajā minūtē, rezultātu izlīdzinot Anhelam Koream.

Otro puslaiku veiksmīgāk aizvadīja "madridieši", 58.minūtē vārtus gūstot Alvaro Moratam, bet kompensācijas laika pirmajā minūtē 3:1 panāca Koke.

Moratam šie bija sestie vārti pēdējās sešās spēlēs, bet laukumā traumas dēļ nevarēja doties viens no uzbrukuma līderiem Žuāu Fēlikss.

"Es laimīgs par savu sportisko formu, kas spēj dot pienesumu komandai. Ceru, ka šādi varēšu turpināt," pēc uzvaras teica Korea. "Morata ir lielisks uzbrucējs, tāpat arī Djego Košta. Cerams, ka viņš nezaudēs formu, jo strādājam pie tā, lai viņš gūtu vārtus."

Tikmēr citā spēlē "Seville" viesos ar rezultātu 2:1 (1:1) uzvarēja citu šīs pilsētas komandu Seviljas "Real Betis". 

Rezultātu 13.minūtē atklāja Lukass Okamposs, kurš bija pirmais pie aizsarga atsistās bumbas un ar spēcīgu sitienu panāca 1:0. Mājiniekiem 45.minūtē izdevās atspēlēties - Emersons no laukuma kreisās puses iecentrēja bumbu soda laukumā, kur ar galvu to vārtos raidīja Lorens.

Uzvaras vārtus 55.minūtē guva Lūks de Jongs, kuram labu sitienu pozīciju ar lielisku piespēli izkārtoja Evers Banega.

Gan Madrides, gan "Seville" komandai šī uzvara bija ļoti svarīga, jo tādējādi turnīra līderes Madrides "Real" un "Barcelona" priekšā ir tikai par vienu punktu.

Pirmajā vietā ar 12 spēlēs iegūtiem 25 punktiem ir "Barcelona", tālāk ar tikpat punktiem seko "Real", bet "Atletico" un "Seville" aizvadījušas par spēli vairāk, nopelnot 24 punktus. Par punktu mazāk ir Sansevastjanas "Real Sociedad".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu