"Knicks" piedzīvo tik nepatīkamu zaudējumu, ka vadība ir spiesta atvainoties faniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ņujorkas "Knicks" prezidents Stīvs Milss (no kreisās).
Ņujorkas "Knicks" prezidents Stīvs Milss (no kreisās). Foto: AP/LETA

Svētdien Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) ietvaros Ņujorkas "Knicks" savā laukumā piedzīvoja nepatīkamu zaudējumu pret Klīvlendas Klīvlendas "Cavaliers" vienību. Pēc spēles kluba vadība juta nepieciešamību atvainoties faniem, vēsta "Business Insider".

Ņujorkas "Knicks" klubam šajā starpsezonā bija lieli plāni. Kristapa Porziņģa maiņas darījumā bija atbrīvoti līdzekļi, lai iegādātos divas augstākā kalibra zvaigznes. Kluba primārie mērķi bija Kevins Durents un Kairijs Ērvings. Abi spēlētāji arī apvienoja spēkus Ņujorkā. Par nelaimi "Knicks" abas superzvaigznes pievienojās "Nets" klubam.

Saņēmuši atteikumu no līgas lielākajām zvaigznēm, "Knicks" sev raksturīgajā manierē parakstīja spēlētājus, kuru iederēšanos klubā apšaubīja NBA apskatnieki.

Lai gan neviens pirms sezonas neticēja, ka "Knicks" varētu pat cīnīties par vietu izslēgšanas spēlēs, prognozes nebija arī tik pesimistiskas, lai precīzi atspoguļotu esošo situāciju.

"Knicks" 10 spēlēs ir piedzīvojuši astoņus zaudējumus. Pēdējā no neveiksmēm nāca pret Klīvlendas "Cavaliers", kurā ņujorkieši pretinieku pārākumu atzina ar bezcerīgu rezultātu 87:108.

Pēc spēles komandas prezidents Stīvs Milzs un ģenerālmenedžeris Skots Perijs vērsās pie medijiem, lai atvainotos saviem faniem. "Protams, mēs ar Skotu neesam priecīgi par šī brīža situāciju. Mēs uzskatām, ka komanda nespēlē tā kā bijām gaidījuši. Mums ir faniem katru vakaru ir jāsniedz tas "produkts", ko sezonas sākumā apsolījām."

Ņujorkas "Knicks" izslēgšanas spēlēs nav piedalījušies kopš 2012./2013. gada sezonas, kad komandā vēl spēlēja Karmelo Entonijs. Toreiz komanda finišēja ar otro labāko bilanci austrumu konferencē, bet nespēja pārvarēt Indianas "Pacers" barjeru vien otrajā kārtā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu