"Porziņģis ir superzvaigzne." Latvieti pēc neveiksmīgas spēles slavē komandas īpašnieks (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītajā naktī Kristaps Porziņģis aizvadīja līdz šim neizteiksmīgāko spēli šajā sezonā. Pēc zaudējuma latviešu spēlētāju aizstāvēja arī komandas Īpašnieks Marks Kjūbans.

"Mavericks" viesos ar rezultātu 106: 116 (21:25, 33:29, 25:30, 27:32) zaudēja "Celtics", piedzīvojot pirmo neveiksmi izbraukumā. 

Porziņģis šajā mačā laukumā pavadīja 19 minūtes un 50 sekundes, kuru laikā nerealizēja nevienu no septiņiem divpunktu metieniem, bet realizēja vienu no četriem tālmetieniem, kā arī vienīgo izmesto soda metienu.

Komandas īpašnieks Marks Kjūbans gan uzskata, ka latvieša sezonas sākums tāpat ir iespaidīgs.

"Viņš runā par to, ka ir ierūsējis, bet, neskatoties uz to, tāpat met 20 punktus, savāc astoņas bumbas un bloķē 2,6 metienus. Tikai Entonijs Deiviss ir uzrādījis līdzīgu statistiku. Porziņģis ir superzvaigzne," teica Kjūbans.

Komandas īpašnieks arī neslēpa prieku par to, ka latviešu spēlētājam ir izdevies veiksmīgi atgriezties no traumas. "Esmu priecīgs, jo viņš no traumas ir atkopies daudz labāk nekā biju gaidījis. Manuprāt, "rūsa" pazūd ļoti lielā ātrumā."

Video: Kristaps Porziņģis spēlē pret "Celtics"

"Kristaps ir gudrs puisis. Viņš joprojām ir pieaugšanas procesā. Ar šo es nebiju domājis neko sliktu, tieši otrādi. Viņš atzina, ka, būdams traumēts, viņš saprata, ka basketbolu mūžīgi nespēlēs. Viņam bija jāpielāgojas gan fiziski, gan mentāli un uzskatu, ka, kopš Kristaps šeit ieradās, viņš mūsu komandā ir ienesis tikai pozitīvas emocijas," stāstīja komandas īpašnieks.

"Mavericks" nākošo spēli aizvadīs jau naktī uz piektdienu, kad komanda viesosies pie Porziņģa bijušās komandas - Ņujorkas "Knicks". Spēles sākums plkst. 3:30 pēc Latvijas laika.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu