Traģēdija vingrošanā. Treniņā bojā iet 20 gadus veca sportiste

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Svētdien Dienvidu Konektikutas Štata Universitātes sporta zālē notika traģēdija. Neveiksmīgu kritienu piedzīvoja amerikāņu vingrotāja Melānija Kolmena, kas no gūtajām traumām mira slimnīcā, vēsta CNN.

Kolmena bija sportiste, kas trenējās vingrošanā uz stieņa. Sportiste svētdienā aizvadīja ikdienas treniņu, kas noslēdzās traģiski. Kolmena, izpildot vingrinājumus uz stieņa, paslīdēja un piedzīvoja smagu kritienu.

Viņa tika nogādāta slimnīcā, bet gūtie muguras un kakla savainojumi izrādījās pārāk smagi un ārstiem neizdevās sportisti glābt.

"Tas bija negadījums. Šeit nevienu nevar vainot. Ir grūti apzināties, ka ir noticis tas, kas notika. Šis ir grūts laiks gan viņas ģimenei, gan mums, treneriem. Centīsimies atbalstīt Melānijas ģimeni šajā nelaimē," nožēlu pauda sportistes treneris Tomass Alberti.

Jaunā sportiste bija uzsākusi studijas, lai kļūtu par medmāsu. Kolmena brīvajā laikā piestrādāja arī viņas trenera sporta zālē, kur jauniete vadīja treniņus gados jaunākiem censoņiem.

"Viņa vienmēr bija līdere. Melānijai bija degsme palīdzēt citiem un padarīt viņus labākus. Viņu par lielisku vingrotāju padarīja tās pašas īpašības, kas viņu padarīja par neatkārtojamu personību. Melānija mīlēja visu, ko darīja un allaž vēlējās palīdzēt apkārtējiem," turpināja Alberti.

Dienvidu Konektikutas Štata Universitāte savā oficiālajā "Facebook" lapā ziņoja, ka ir atvērta "GoFund" lapa, lai būtu iespējams ziedot cietušās ģimenei.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu