Andris Bulis par LNT ziņu dienesta likvidēšanu: Tas ir netaisnīgi pret latviešu tautu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Lūka/LETA

Nesen mediju grupa "All Media Baltics" paziņoja par telekanālu TV3 un LNT ziņu dienestu apvienošanu. Raidījuma "Dzīvīte brīvdienās" vadītājs Andris Bulis izdevumam "Privātā Dzīve" pauda savu viedokli par notiekošajām pārmaiņām. 

"Ar plakātu uz ielas protestēt es neiešu, bet tas, kas notiek, ir skumji. Raidījumā strādāju jau 14. sezonu. Sākumā tas bija LTV1, bet pēdējos sešus gadus – LNT. Kas notiks ar raidījumu, nezinu. Neviens man vēl neko nav teicis. Saka jau, ka TV3 un LNT apvienošot, bet man ir skumji, ka pirmais, kas tiek paziņots, – tiek likvidēts LNT Ziņu dienests.

Varbūt esmu kaut kāds sazvērestības teorijas piekritējs, bet man šķiet – visvieglākais veids manipulēt ir samazināt ziņas. Cilvēki strādāja, analizēja, ziņoja, bet tagad pēkšņi tas vairs nav vajadzīgs.

Kas mums vispār paliek? Tviters, šmiters un pilns ar viltus vēstījumiem internetā. Mums to vajag? Man šķiet, ka tas ir netaisnīgi pret latviešu tautu. Bet tādā valstī mēs dzīvojam un uzskatām, ka viss ir kārtībā," skaidroja Bulis. 

Jau ziņots, ka "All Media Baltics" no decembra Baltijā strādās ar TV3 zīmolu. Mediju grupa izmaiņas veiks arī televīzijas kanālu portfelī, tostarp kanāls LNT vairs neturpinās darbu esošajā formā.

Kompānijā informēja, ka "All Media Baltics" paplašinās kanāla TV3 piedāvāto ziņu apmēru, pārnesot lielāko daļu no LNT ziņu dienesta radītā satura. Mediju grupa veidos arī vienotu ziņu dienestu.

"All Media Baltics" jau sācis darbinieku atlaišanu. Pēc aģentūras LETA rīcībā esošās informācijas, saistībā ar reorganizāciju plānots atlaist vismaz 30 darbiniekus.

Tomēr "All Media Baltics" pārstāve Alise Mališko aģentūrai LETA norādīja, ka mediju grupa tikai sākusi sarunas ar telekanālu TV3 un LNT ziņu dienestu komandām, līdz ar to patlaban nebūtu korekti saukt atlaižamo darbinieku skaitu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu