Vīrietis Rīgā tirgojis viltotas biļetes uz skaistumkopšanas izstādi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Festivāls "Virzskaņa" (Pašvaldības policija)
Festivāls "Virzskaņa" (Pašvaldības policija) Foto: Reinis Doršs

Svētdien, 10. novembrī, policisti Rīgā aizturējuši kādu vīrieti, kurš tirgojis viltotas biļetes uz izstādi "Baltic Beauty 2019", vēstīts Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) "Facebook" lapā.

Plkst. 13.30 pie RPP darbiniekiem vērsās kāds iedzīvotājs, kurš redzējis kautiņu Ķīpsalas halles autostāvvietā. Policisti devās uz ziņotāja norādīto vietu, kur sastapti divi vīrieši. Viens no viņiem bija saķēris otru un nelaida prom.

Izrādījās, ka viens no vīriešiem ir halles apsardzes darbinieks. Viņš likumsargiem pastāstīja, ka pieķēris otru tirgojam viltotas biļetes uz hallē notiekošo izstādi "Baltic Beauty 2019". Savukārt blēdis pēc konfrontācijas meties bēgt, līdz ar to apsargam nācies pielietot fizisku spēku. Pārbaudot aizturētā mantas, atrastas vairākas viltotas biļetes.

Pārrunu laikā vīrietis sākotnēji noliedza, ka tirgojis biļetes. Nedaudz vēlāk viņš apgalvoja, ka pārdevis tikai sešas viltotas biļetes. Savukārt vēl pēc brīža - desmit viltotas biļetes.

Vienlaikus informācija nodota Valsts policijai (VP). Pēc VP darbinieku lūguma aizturētais nogādāts tuvākajā iecirknī turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Policija aicina iedzīvotājiem būt īpaši piesardzīgiem, pērkot biļetes "no rokas". Ar šāda veida iegādi pastāv vairāki riski, tāpēc visdrošāk tās ir iegādāties oficiālajās tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu