Karijs cer atgriezties laukumā līdz sezonas beigām

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Stefans Karijs
Stefans Karijs Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Stefans Karijs cer līdz sezonas beigām atgriezties laukumā, paziņojis Goldensteitas "Warriors" aizsargs.

Viena no spožākajām NBA zvaigznēm Karijs oktobra beigās spēles laikā salauza roku.

Karijs trešās ceturtdaļas sākumā devās uz grozu, bet atdūrās pret Fīniksas "Suns" spēlētāju Āronu Beinsu, kurš brīdi vēlāk uzkrita virsū "Warriors" līderim. Cietušais spēlētājs pēc gūtā savainojuma neilgu brīdi pavadīja uz zāles grīdas, bet vēlāk jau pameta laukumu un spēlē vairs neatgriezās.

Karijam dažas dienas vēlāk tika veikta operācija, bet trīs mēnešu periodā tiks noteikts viņa atgriešanās laiks.

"Sagaidu, ka būšu gatavs spēlēt, tikai nezinu, kad tas būs. Varbūt tas būs agrs pavasaris, viss atkarīgs no rehabilitācijas procesa. Nekad neko neesmu salauzis un cīnījies ar šāda veida savainojumiem," sarunā ar Ziemeļamerikas žurnālistiem stāstīja Karijs.

Viņš šajā sezonā četrās spēlēs vidēji guvis 20,3 punktus, veicis 6,5 rezultatīvas piespēles un izcīnījis 5,0 atlēkušās bumbas.

"Warriors" komanda sezonas turpinājumā saskarsies ar lielām problēmām, jo vasarā komandu pameta viens no tās līderiem Kevins Durents, savukārt Klejs Tompsons, visticamāk, izlaidīs visu 2019./20.gada sezonu ceļgala savainojuma dēļ.

Tāpat vienībā vairs nav Andrē Igudalas, kurš nereti bija aktīvākais spēlētājs zem groza.

Oklendas komanda ar divām uzvarām 11 spēlēs ir pēdējā vietā Rietumu konferencē un ir vājākā vienība visā līgā.

"Warriors" pērn nespēja izcīnīt trešo titulu pēc kārtas un ceturto pēdējos piecos gados, finālā zaudējot Toronto "Raptors". 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu