"Draugs nav bagāža." Resnā kaķa īpašnieks paliek bez aviokompānijas bonusiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook

Mihailam Gaļinam, kurš apmānīja aviokompāniju, lai varētu savu kaķi paņemt salonā, nevis nodot bagāžā, zaudējis aviokompānijā "Aeroflot" sakrātos bonusus.

Aviokompānija veikusi dienesta izmeklēšanu un secinājusi, ka Gaļins pārkāpis bagāžas pārvadāšanas noteikumus, pavēstījis "Aeroflot" preses dienests.

"Vadoties no viņa ziņas sociālajos tīklos, uz reģistrēšanās laiku viņš nomainīja kaķi, kas sver vairāk nekā astoņus kilogramus, ar kaķi, kas sver septiņus kilogramus. Šī informācija apstiprinās videokameru ierakstos," sacīts paziņojumā.

Precīzu Gaļina iekrāto jūdžu skaitu aviokompānija neatklāj, tomēr pats vīrietis stāstījis, ka to bijis vairāk nekā 400 000, ko viņš sakrājis, vairāk nekā 10 gadus izmantojot "Aeroflot" pakalpojumus.

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka Mihails Gaļins no Rīgas caur Maskavu lidoja uz mājām Vladivostokā. Līdzi bija viņa mīlulis - kaķis Viktors. 

Maskavā lidostas darbinieks nosvēra kaķi un secināja: "Kaķis ir par smagu, salonā var pārvest tikai 8 kilogramu smagu rokas bagāžu." Taču kaķis svēris 10.

Nekāda pārliecināšana nepalīdzēja, un Mihailam vajadzēja pārcelt lidojumu - viņš negribēja dzīvnieku ievietot bagāžā, kā ieteica lidostas darbinieks.

"Bro jābūt blakus, bro nav bagāža," minēja saimnieks, pastāstot šo stāstu sociālajā tīklā "Instagram".

Kā izrādījās, lai lidotu uz Vladivostoku, Mihailam bija jābūt gudram - ar draugu palīdzību Maskavā un Rīgā viņš atrada līdzīgu kaķi - tikai vieglāku, kurš izturēja svara kontroli.

Pirms iekāpšanas kaķi atkal tika nomainīti, un Viktors un viņa saimnieks droši nokļuva dzimtenē.

Pateicoties Mihaila publikācijām sociālajos tīklos, šis stāsts ātri izplatījās daudzos Krievijas un Latvijas plašsaziņas līdzekļos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu