Igaunijā uz prāmja atrastie cilvēku līķi esot bijiusi sakritība

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

20. oktobrī, uz kuģa atrasti divi miruši Somijas pilsoņi. Līdz šim kļuvis zināms, ka policija neuzsāka izmeklēšanu par abu pasažieru nāvi, jo tā bijusi nejauša sakritība, vēsta medijs "Postimees". 

Ap plkst. 3 Igaunijas avārijas dienests ieradies Tallinas pasažieru ostā, jo kāds pasažieris uz kuģa bija ziņojis, ka ir atrasts 25 gadus vecas sievietes līķis. Mirušajai uz ķermeņa nebija nekādas vardarbības pazīmes, saka robežsardzes pārstāve Barbara Lihtfeldta. 

Zvans ticis saņemts arī plkst. 5 no rīta. Kāds cits pasažieris atradis 21 gadu veca jaunieša līķi pasažieru kabīnē. Arī šim vīrietim uz ķermeņa nav atrastas nekādas vardarbības pazīmes.  

Pasažieris ziņām stāstījis, ka ātrās palīdzības glābēji mēģinājuši jaunieti atdzīvināt, taču tas nav izdevies. 

Pēc policijas teiktā, abas lietas nav saistītas. Abiem mirušajiem Somijas pilsoņiem tiks veikta autopsija, lai noskaidrotu nāves cēloni.

Kuģis Tallinas pasažieru ostā piestājis vakar, 19. oktobrī, ap plkst 22 vakarā. Kuģis ostu pametis šodien, 20. oktobrī, ap plkst 12.30. Pasažieriem ir iespēja rezervēt kajīti, Tallinas ostā palikt uz kuģa klāja vai arī apmeklēt pilsētu. Kuģa sabiedrisko attiecību speciāliste Marika Nojda norāda, ka abi mirušie pasažieri gan kuģi nav pametuši. 

"Kad kas tāds notiek uz kuģa, parasti cietušie ir gados veci cilvēki. Abas nāves, šķiet, ir sakritība un visticamāk nav saistītas. Abi jaunieši ceļoja kopā ar draugiem, divās nesaistītās grupās. Arī viņu kabīnītes ir tālu viena no otras," saka Nojda. 

"Sieviete nomira veselības problēmu dēļ. Noskaidrots arī vīrieša nāves cēlonis. Šajā gadījumā nebija arī vardarbīgas nāves pazīmju," viņa sacīja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu