Maksims Galkins pēc jokiem par Putinu nokļuvis Krievijas varasiestāžu redzeslokā (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Krievijas humorists un šovmenis Maksims Galkins savā pēdejā koncertā Novosibirskā sarīkoja “politiskās satītas minūti”, jokojot par Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu. Tagad viņa numuru izskata ētikas komisija.

“Bet Putinam jau ar mums ir garlaicīgi. Saprotiet, mums ir problēmas, mums pensijas nav pietiekamas, vēl šis tas ir nepareizi. Arī ar pasaules līderiem viņam garlaicīgi – viņi ir naivi ļaudis, mainās ik pēc četriem gadiem. Bet viņš domā citā mērogā…

Viņš jau domās Marsu iekaro. Mēs šeit čīkstam par to, “kā mums dzīvot tālāk”, bet viņš tur: “Pacietieties, savelciet jostas.” Un mēs visu savelkam – daži ap vidukli, citi ap kaklu,” savas uzstāšanās laikā klāstīja Galkins.

Tāpat Galkins paspēja pajokojot gan par Krievijas cenzūru televīzijā, paziņojot, ka  "atgriezušies padomju laiki vārda vissliktākajā nozīmē", gan Ukrainu, norādot, ka Krievijā pa TV stāsta tikai par notikumiem Ukrainā. 

Lai gan sociālajos tīklos šādi humorista joki tik atbalstīti, viņu skarbi kritizēja domes pārstāvji, it īpaši deputāts no Liberāldemokrātiskās partijas Dmitrijs Saveļjevs, kurš Galkina runa nosaucu par “apvainojumu tautiešiem”.

Viņš uzskata, ka komiķis neveiksmīgi cenšas pāriet uz politiskās satīras žanru, tādējādi cenšoties atgūt ”izbalējušo popularitāti”.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu