Kardašjanu ģimenes iemūžinātā ēdienu kauja pasaulē izraisa sašutuma vētru (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Kardašjanu ģimenes sievietes piedzīvojušas milzīgu kritiku no cilvēkiem par mētāšanos ar ēdienu, faniem esot šokā par sieviešu “necienīgo un izšķērdīgo” attieksmi.

Kardašjajnu māsas dalījās ar video no gaidāmās sērijas viņu realitātes šovā “Keeping Up With The Kardashians”. Tajā ģimene, ieskaitot Krisu Dženeri, kā arī Kortniju Kimu un Hloju Kardašjans, mājās sāka ēdienu kauju.

Kad nepilnu minūti garais video tika publicēts sociālajos tīklos, cilvēki no visas pasaules metās to komentēt ar lielu devu kritkas pret ģimeni, paužot neizpratni, kā ģimene kuru vērtība ir miljardiem dolāru, spēj tik necienīgi izturēties pret tiem, kuriem dzīvē ir mazāk veicies.

Kritiķi bija šokā, ka Kardašjanas tik vieglprātīgi iznieko ēdienu, kamēr miljoniem cilvēku visā pasaulē dzīvo badā. “Viss, par ko es spēju domāt, ir tas, cik daudz ēdiena tika izniekots...”, “Viņām vajadzētu būt par paraugu citiem, bet tā vietā viņas ir apkaunojums!”, “Tāda izšķērdība un necieņa pret pārtiku… Tas liek man aizdomāties par cilvēkiem, kuri nevar sev atļauties maltīti...” - bija daži no komentāriem, kas lasāmi pie video.

Kritikai komentāros atbildēja arī Kardašjanu māsu mamma Krisa Dženere: “Nē, tas nav veids, kā dzīvot. Bet, ja jūs varat par to pasmieties, domāju, ka jums viss ir kārtībā!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu