Skandāls: Krievijā slavens aktieris iemūžina, kā pāraudzina un pie radiatora piesien raudošo meitu (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Krievu aktieris Aleksejs Paņins sociālajā tīklā “Instagram” ievietoja video, kurā viņš nikni rāj meitu par nekārtību dzīvoklī, bet pēc tam piesien viņu pie radiatora.

Lai gan Paņins īsi pēc tam publicēto video izdzēsa, to jau cilvēki un Krievijas mediji paspēja izplatīt sociālajos tīklos.

Publiskotajos kadros redzams, kā Paņins ar rupjiem vārdiem bļauj uz savu meitu, prasot, kurš dzīvoklī radīja nekārtību. Meitene nokrīt uz ceļiem, raud un lūdzas tēvam. Paņins viņu skarbi pieved pie radiatora, pavēl viņai apsēsties un piesien roku pie radiatora trubas.

“Sliktāk nekā suņi!” meitenei par radīto nekārtību saka aktieris, beigās piebilstot, ka meiteni atsies vecmāmiņa, kad pārnāks mājās.

Pēc video publiskošanas cilvēki par redzēto pauda lielu sašutumu, norādot, ka šādas Paņina audzināšanas metodes ir ļoti nežēlīgas. Citi pieprasīja arī atbaildīgos dienestus izmeklēt konkrēto gadījumu. Daudzi savukārt uzskatīja, ka redzētie kadri ir iestudēti un tēvs ar meitu konfliktu vien notēlojis, lai aktieris sev pievērstu uzmanību.

2017. gadā pēc ilgas tiesas prāvas Paņins panāca, lai meita Aņa dzīvo pie viņa. Līdz tam meitene dzīvoja pie savas mātes – modeles un aktrises Jūlijas Judincevas.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu