Pāvels Globa atklāj, kuras Zodiaka zīmes novembra otrajā pusē gaida finansiāla veiksme

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pāvels Globa.
Pāvels Globa. Foto: Ekaterina Chesnokova/RIA Novosti

Par to, kuru Zodiaka zīmju pārstāvjus 2019. gada novembra otrajā pusē var piemeklēt strauja finansiālās situācijas uzlabošanās, vēsta populārais krievu astrologs Pāvels Globa.

Astrologs stāsta, ka, neskatoties uz to, ka Vērša zīmes pārstāvjiem šajā laika periodā ir iespējamas grūtības darbā vai biznesā, šī nestabilitāte galu galā izrādīsies viņiem noderīga un nesīs vēl nebijušu peļņu un naudas plūsmu. Globa atklāj, ka, lai arī sākotnēji tā neizskatīsies, šis periods var kļūt par labvēlīgu dzīves posmu savas bagātības vairošanai. Zem šī zvaigznāja dzimušajiem tāpat iesaka vairāk uzmanības pievērst savai veselībai - vairāk atpūsties un ģērbties atbilstoši laikapstākļiem.

Arī ūdens stihijas pārstāvjus Skorpionus novembra beigās piemeklēs šķietamas grūtības, kuras galu galā izrādīsies īpaši izdevīgas, kā arī strauju naudas līdzekļu augšanu. Globa uzsver, ka zem šī zvaigznāja dzimušajiem šajā laikā vajadzētu uzstājīgākiem mīlas lietās, jo tas nesīs rezultātus un palīdzēs atslābināties un pilnībā īzbaudīt sava darba rezultātus.

Mežāži, pēc astrologa domām, novembra beigās sāks jauns dzīvi un viņu priekšā pavērsies daudzas jaunas iespējas. Šis laiks būs īpaši veiksmīgs dažādu problēmsituāciju risināšanai, turklāt ceļā uz kompromisiem var nākties sastapt īstas atklāsmes. Viss, ko zem šī zvaigznāja dzimušajiem vajag, ir mazliet vairāk nestandarta domāšanas - tas galu galā vedīs pie izdošanās un finansiāli ļoti labiem apstākļiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu