Sirdi plosošs video, kā vīrietis padzirda meža ugunsgrēkā izdzīvojušu koalu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ceturtdien, 14. novembrī, sociālajā tīklā "Facebook" parādījies kāds saviļnojošs video no Austrālijas, kur redzams, kā kāds vīrietis cenšas padzirdīt pavisam nomocītu un cietušu koalu.

Video jau no paša sākuma redzams pavisam bēdīga paskata ievainots koala vārdā Keita. Viņa tik tikko bija izglābta no meža ugunsgrēka Austrālijā. Koalas kažociņš ir apdzedzis, viena auss ir nodegusi pavisam plika, un kāds vīrietis vārdā Darels vairākas reizes viņam dod padzerties ūdeni no glāzes. Pats koala izskatās ļoti apjucis, neizpratnē par notiekošo, un nevar pavērt savas acis. Keita vairākas reizes padzeras Darela sniegto ūdeni. 

Daudzi cilvēki dalās komentāros pie šī video stāstot, ka asaras netiek žēlotas par nabaga dzīvnieciņiem Austrālijā.

» Pasauli sajūsmina kucēns, kuram no pieres aug aste

Nabaga koala ir nogādāts veterinārajā klīnikā, kur ārsti paziņoja, ka viņš tika atvests ļoti sliktā stāvoklī. Bet tagad dzīvnieciņš jau tiek aprūpēts piecu zvaigžņu apdegumu aprūpes centrā, koalu slimnīcā.

Austrālijā šobrīd plosās plaši mežu ugunsgrēki un valstī ir izziņota trauksme. Vairāk nekā 100 ugunsgrēki posta Austrālijas mežus un cilvēku mājas. Daudzi cilvēki ir zaudējuši dzīvesvietas, un neskaitāmi dzīvnieki, tajā skaitā arī koalas, ir zaudējuši dzīvības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu