Pirmdienas horoskops: 18. novembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 18. novembrim. 

AUNS Iespējams, ka šodien kavēsies sentimentālās atmiņās, kļūsi neraksturīgi melanholisks. Atcerēsies kādu senu draugu, pārdomāsi pagātnes notikumus. Vakarā esi piesardzīgāks pie auto stūres.

VĒRSIS Ir pienācis īstais laiks šādām tādām pārmaiņām tavā ikdienā. Attiecībās ar otro pusīti nejutīsies īsti atraisīts, kaut kas tevi iegrožos. Šobrīd labāk atturēties kārtot juridiskus jautājumus!

DVĪŅI Finansiālas lietas diemžēl var nebūt tik spožas, kā tu vēlētos. Līdzšinējie tēriņi var pārsniegti ienākumus. Taču nesatraucies - tu atradīsi veidu, kā iegūt papildus ienākumus, turklāt ļoti oriģinālā veidā.

VĒZIS Jutīsies ierobežots, liksies, ka tev netiek dota pietiekami liela iespēju brīvība. Ir vērts piebremzēt un rūpīgāk izanalizēt savas iegribas, jo tās var izrādīties utopiskas, esam pretrunā ar reālajām iespējām.

LAUVA Visā visumā labvēlīga, veiksmīga diena. Tu būsi apmierināts gan ar sevi, gan apkārtējiem. Dalies savā labajā noskaņojumā ar tuviniekiem. Kāda Lauva var nolemt uzsākt jaunas attiecības.

JAUNAVA Centies aktīvāk izmantot savas zināšanas, esi nedaudz pārliecinātāks un nelokāmāks, tad panākumi nekur nepazudīs! Stāstot jokus, padomājiet, vai tie kādu nevar aizvainot.

SVARI Būsi pats nopietnības iemiesojums. Šodien droši vari kārtot atbildīgus jautājumus, tikties ar augstākstāvošajiem, veikt svarīgas pārrunas ar sadarbības partneriem. Atturies no alkohola lietošanas.

SKORPIONS Aizraus filozofiski, ezotēriski jautājumi. Pats tīri neapzināti meklēsi saikni ar līdzīgi domājošajiem. Darba lietās būsi nesteidzīgs, apdomīgs, kas ļaus tikt gaļā ar sarežģītiem profesionāliem pienākumiem.

STRĒLNIEKS Tavs neapšaubāmi pacilātais un dzirkstošais noskaņojums, liks arī citiem dzīvi uztvert daudz pozitīvāk. Esi čaklāks darba jomā, meklē jaunas iespējas realizēt savas perspektīvās idejas.

MEŽĀZIS Var rasties pēkšņa vēlme mainīt savu dzīves virzienu. Taču šobrīd krasas pārmaiņas nebūt nav ieteicamas no astroloģiskā viedokļa. Labāk turies pie labi zināmām un pārbaudītām vērtībām!

ŪDENSVĪRS Tu viennozīmīgi gribēsi izcelties līdzcilvēku vidū, tāpēc aktīvi slīpēsi savas sabiedriskās prasmes, zināšanas. Attiecībās ar mīļoto pratīsi parūpēties par romantisku atmosfēru divvientulībai.

ZIVIS Neaizmirsti savus sapņus, tie šoreiz var nozīmēt kaut ko patiesi svarīgu! Tu šobrīd pratīsi rast nišas, kurās veiksmīgi darboties, gūt papildus peļņu. Ja arī saskarsies ar nebūšanām, ātri tās novērsīsi!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu