Pērn apšaudes, šogad trīs degošas mašīnas. Aizputes bēdīgi slavenais svara korekcijas centrs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Unsplash

Valsts policija sākusi kriminālprocesu par automašīnu degšanu pie pērn apšaudi piedzīvojušā svara korekcijas centra "Vitality Academy", liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova, neminot vietu, aģentūrai LETA apstiprināja, ka naktī uz ceturtdienu ap plkst. 4 policijā saņemta informācija no Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta par to, ka Aizputes novadā ir degušas trīs vieglās automašīnas.

Notikuma vietā degušas automašīnas "Toyota", "Volvo" un "Mercedes-Benz". 

Patlaban policijā par notikušo ir sākts kriminālprocess un tiek skaidroti automašīnu sadegšanas iemesli.

Jau ziņots, ka pagājušā gada 30. septembra pēcpusdienā Lažas pagasta Lejasraķos, pie svara korekcijas centra "Vitality Academy", uz automašīnu "Porsche Cayenne" tika atklāta uguns, kā rezultātā cieta trīs ārvalstnieki - divi vīrieši un viena sieviete. Cietušie bijuši "Vitality Academy" klienti. 

Neilgi pēc notikušā policija nāca klajā ar minējumu, ka noziegumu varētu būt paveikuši vairāki cilvēki, un lūdza atsaukties ikvienu, kurš nozieguma laikā bijis netālu no notikuma vietas.

Sociālajos tīklos publicētās sašautās automašīnas fotogrāfijas liecināja, ka spēkrata vējstiklā un motora pārsegā trāpīts aptuveni desmit reizes.

TV3 raidījums "Nekā personīga" iepriekš vēstīja, ka apšaudē tika ievainoti trīs Krievijas un Izraēlas pilsoņi, un tā, visticamāk, bija saistīta ar cietušo biznesu ārvalstīs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu