Trešdienas horoskops: 20. novembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 20. novembrim. 

AUNS Tevī iekšēji plosīsies īsta emociju vētra. Apkārtējiem ilgi nebūs tevi jāprovocē, lai uz savas ādas izjustu Auna dusmas. Taču labums ir tāds, ka tu spēsi ātri nomierināties un vajadzības gadījumā – atvainoties!

VĒRSIS Pirms, ko uzsāksi, daudzkārt doto lietu, projektu apdomāsi. Šāda nostāja palīdzēs izvairīties no liekiem pārsteigumiem. Nav izslēgts, uzpeldēs nepieciešamība uzņemties jaunas kredītsaistības.

DVĪŅI Tevi var nomocīt iekšēji kompleksi, kuri traucēs pilnvērtīgi pievērsties darba jautājumiem. Dienas pirmajā pusē labāk jutīsies, strādājot viens. Savukārt, pēcpusdienā vēlēsies būt kolektīvā.

VĒZIS Lai sasniegtu nospraustos plānus, tev nāksies būt krietni pacietīgākam, darīt visu sistemātiskāk, pārdomātāk. Saskarsmē ar augstākstāvošajiem neļaujies emociju uzplūdiem, saglabā lietišķumu.

LAUVA Tavs darbs tiks novērtēts no priekšniecības puses, taču tas nenozīmē, ka uzreiz būs runa par paaugstinājumu. Lai realizētu karjeras kāpumu, būs jāizrāda lielāka centība un vēlme apgūt jaunas zināšanas.

JAUNAVA Es atbildīgāks pret darbiem, kuri skar tehniskas ierīces, elektroniku. Šodien tava rīcība var kļūt neraksturīgi izklaidīga, aizmāršīga. Dienas izskaņā vari iemalkot glāzi laba vīna.

SVARI Kāds pretējā dzimuma pārstāvis jūtami novērsīs tavu uzmanību no ikdienas pienākumiem. Pielūko, lai tu neiedzīvojies nepatikšanās. Labāk, privātās dzīves norisēm, ļaujies pēc darba laika beigām!

SKORPIONS Atturies no liekiem tēriņiem, jo pavisam drīz tavam mājoklim var būt nepieciešami papildus ieguldījumi. Saskarsmē ar mīļoto cilvēku būsi mīļš un iejūtīgs, taču tajā pat laikā, nedaudz greizsirdīgs.

STRĒLNIEKS Diena, kā radīta, lai nostiprinātu attiecības ar sadarbības partneriem, kolēģiem, priekšniecību. Tu lieliski uztversi sarunu biedra domu gājienu, spēsi rast lielisku kompromisa lēmumus.

MEŽĀZIS Parakstot līgumus, parūpējies, lai tu būtu iepazinies arī ar to, kas rakstīts maziem burtiņiem. Šobrīd lielākās problēmas var radīt tieši neuzmanība, paviršums. Vakarā ieteicams ātrāk doties pie miera!

ŪDENSVĪRS Tev patiks izjust adrenalīna devu. Taču risks var neattaisnot uz sevi liktās cerības. Zvaigznes labāk iesaka likt savu kārti uz labi zināmām, pārbaudītām vērtībām. Nekļūsti pārgalvīgs pie stūres.

ZIVIS Var rasties sajūta, ka apkārtējie, tuvinieki tevi vienkārši nesaprot. Lai tiktu vaļā no šīs nepatīkamās sajūtas, ir vērts meklēt filozofiski vai ezoteriski noskaņotu domubiedru grupu un smelties padomus no tās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu