Ceturtdienas horoskops: 21. novembris (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 21. novembrim. 

AUNS Nespēsi noorientēties savās izjūtās, tās būs pārlieku mainīgas, nenoturīgas. Šobrīd nevajadzētu risināt personīgas dabas jautājumus, kārtot ģimenes biznesa lietas. Esi saudzīgāks savos izteicienos.

VĒRSIS Šķitīs, ka diena velkas bezgala ilgi. Sevišķi spilgti to izjutīs Vērši, kuriem būs jāveic pelēcīgs, monotons darbs. Lai dzīve liktos kaut nedaudz krāšņāka, varbūt ir vērts pievērsties radošajai pasaulei?

DVĪŅI Ja vēlies gūt sekmes biznesā, palielināt ienākumus – sarosies tieši rīta cēlienā! Šī kopsummā ir labvēlīga diena nenokārtotu, atliktu darbu īstenošanai. Vakaru velti savam mīļotajam cilvēkam.

VĒZIS Esi apzinīgāks, uzcītīgāks, veicot savus darba pienākumus, neaizraujies ar pļāpāšanu kolēģu vidū. Dienas otrajā pusē var sanākt doties uz valsts iestādēm, kārtot lietas ar dažādām kontrolinstitūcijām.

LAUVA Nav izslēgts, tu šodien jutīsies noguris, kādēļ būs grūtāk koncentrēties darbam. Lai mazinātu slābumu – izmanto krāsu vai aromterapiju! Daudz labāk šobrīd veiksies radošajām Lauvām.

JAUNAVA Ikdienas sīkumi noteikti nebūs tavu uztraukumu vērti. Neuzņemies uz saviem pleciem pārāk daudz pienākumus, centies būt pēc iespējas saudzīgāks pret savu nervu sistēmu un fizisko ķermeni.

SVARI Rēķinies, ka šobrīd pārliecināt līdzcilvēkus par savu viedokli nebūs vienkārši. Tev vajadzēs tikt lietā ne tikai sev raksturīgo šarmu, bet arī pielietot labi pārdomātu un psiholoģiski piemērotu argumentāciju!

SKORPIONS Grūts darbs tevi nekādi nebiedēs. Nespēsi noskatīties, ja kāds līdzās tev sēdēs bezdarbībā. Būsi stigri pārliecināts, ka pašaizliedzīgs darbs ir visu panākumu galvenais pamats.

STRĒLNIEKS Pirms uzņemties jaunas saistības, solīt ko, tev nāksies rūpīgi pārdomāt savas pašreizējās iespējas. Neļauj vaļu azartiskumam vai nostājai – gan jau, šoreiz esi pēc iespējas punktuālāks un lietišķāks!

MEŽĀZIS Labprāt strādāsi vienatnē. Tādējādi varēsi īstenot savas slēptākās idejas, nesaskaņojot tās ar citiem, turklāt vēl arī izvairīsies no domstarpībām. Pēc darba labprāt ļausies savam hobijam.

ŪDENSVĪRS Radīsies iespēja pieaicināt apkārtējos savu problēmu risināšanā. Tuvākie radinieki palīdzēs ne vien ar padomu, bet arī finansiālu atbalstu. Attiecībās ar pretējo dzimumu var rasties saspīlējums.

ZIVIS Atbilstošā situācijā, nekautrēsies likt lietā savu šarmu, lai panāktu lietu labvēlīgu iznākumu. Ja nepieciešams, šobrīd vari risināt ar nekustamo īpašumu, apdrošināšanu, tieslietām saistīto!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu