Sestdienas horoskops: 23. novembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 23. novembrim. 

AUNS Neieplāno vairāk, kā iespējams paveikt 24 stundu laikā. Visdažādāko iepirkumu, sevis lutināšanas pasākumiem, piemērotāka dienas otrā puse! Tu šobrīd lieliski sapratīsies ar savām atvasītēm.

VĒRSIS Katru aizrādījumu no mājinieku vai draugu puses uztversi ļoti saasināti. Taču zvaigznes iesaka nedaudz apspiest emocionālo pusi un uzklausīt līdzcilvēku viedokli, jo tajā slēpsies liela daļa patiesības!

DVĪŅI Tu nespēsi pilnībā atslēgties no darbiem, iekams nebūsi salicis punktus uz i svaigākajiem projektiem. Tava centība nebūs pamatojama ar godkāri, bet gan vēlmi pēc iespējas ātrāk uzlabot savu materiālo situāciju.

VĒZIS Būsi draudzīgs un izpalīdzīgs gan pret tuvākajiem draugiem, paziņām, gan, protams, pret mājiniekiem. Ja finansiālā situācija to ļaus, labprāt sagādāsi lielāku pārsteigumu savām atvasītēm.

LAUVA Bez īpašiem centieniem, iekarosi apkārtējo sirdis, uzticību. Šis var izrādīties īstais brīdis, lai meklētu jaunus domubiedrus, risinātu attiecību sarežģījumus ar esošajām paziņām vai otro pusīti.

JAUNAVA Tavu rūpīgi izplānoto dienas kārtību var izjaukt neparedzēti apstākļi, tai skaitā attālāku radinieku apciemojums. Neskatoties uz sākotnēji nelielo apjukumu, diena paies ļoti jautrās noskaņās.

SVARI Diena, kad varēsi mierīgi pasēdēt un padomāt par saviem līdzšinējiem sasniegumiem un arīdzan nākotnes iecerēm. Vakarpusē noskaņojums mudinās doties ārpus mājas, baudīt sabiedrību.

SKORPIONS Gan tiešā, gan pārnestā nozīmē, alksi sakārtot vidi ap sevi. Kāds Skorpions ķersies pie garāžas vai pieliekamās telpas revidēšanas, cits mēģinās viest lielāku skaidrību attiecībās ar mājiniekiem.

STRĒLNIEKS Tu uzskatīsi, ka ir pienācis īstais brīdis iekrājumu iztērēšanai, kā nekā esi gana strādājis, lai tagad nedaudz atpūstos. Tomēr, esi uzmanīgs, pārmērīga tērēšanās var radīt paliekošas sekas.

MEŽĀZIS Nekautrējies vairāk domāt, sapņot par savu nākotni, veidot to tieši tādu, kādu to vēlies! Tava praktiskā, saimnieciskā daba un neatlaidība noteikti palīdzēs sasniegt jauni nospraustos mērķus.

ŪDENSVĪRS Šodien apliecināsi savu impulsīvo un nedaudz neprognozējamo dabu. Līdzcilvēki īsti nespēs izsekot tavam noskaņojumam, rīcības motivācijai, taču tevi tas nemaz nesatrauks.

ZIVIS Tevi šodien var ātri saniknot apkārt notiekošais. Taču zvaigznes patiesi neiesaka iesaistīties strīdus situācijās, jo tās visu tikai un vienīgi sarežģīs. Labāk pievērsies garīgajai pilnveidošanai, meditācijai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu