Smiekli garantēti! Olga Rajecka, Samanta Tīna un Kašers iestudējuši spāņu ziepju operu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Bieži vien ceļojumi, jauniepazīti draugi un vietas atraisa īpaši radošu dzirksti – tā noticis arī ar 360TV un youtube kanāla “Brīvdienas TV” veidotā šova “Četri uz koferiem” dalībniekiem – multimākslinieku Kašeru, dziedātājām Olgu Rajecku un Samanu Tīnu, kā arī “Gribi kļūt slavens?’ uzvarētāju Gati Kondrātu. “Četri uz koferiem” jaunākajā sērijā draugi ne tikai iepazinuši saulaino Spāniju, bet arī demonstrējuši savu aktiermeistarības talantu un pat iestudējuši īstu spāņu seriālu.

Viss aizsākās brīdī, kad Kašers, jau zinot, ka saskaņā ar šova noteikumiem, viņam vienu dienu būs jāiejūtas gida lomā un jāsarūpē izklaides pārējiem, no Rīgas uz Spāniju bija atvedis īpašus tērpus. Lai arī ne visi par izvēlēto apģērbu bija sajūsmā, tomēr, ietērpušies spāņu tradicionālajās drānās, viņi devās pretim piedzīvojumiem. Lieki piebilst, ka spilgtā četrotne izpelnījās neviltotu apkārtējo uzmanību - fani vēlējās ar viņiem fotografēties, bet kāds dziesminieks pat veltīja īpašu serenādi.

Īsinot ceļu vilcienā un iedvesmojies no košajiem tērpiem, Kašers draugus mudināja sarakstīt scenāriju seriālam, ļaujot vaļu fantāzijai un aicināja kolēģus izvēlēties gan tēlus, kas tajā darbosies, gan notikumus, ko tie piedzīvos. Turklāt vēlāk karstasinīgo spāņu ziepju operu četrotne pamanījās arī iestudēt, ar visai neparastiem personāžiem - Huanu Gati, Karmenu Tīnu, Donnu Bellu Rajecku un Donu Kašerito. Kā slavenībām veicās seriāla filmēšana, cik neparasts izvērties tā sižets un kāds aktiermeistarības talants katram piemīt? Vērtējiet paši!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu