Bertāns sekmē "Wizards" komandai pārliecinošu uzvaru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AFP/SCANPIX

Dāvis Bertāns naktī uz sestdienu (Latvijas laiks) palīdzēja Vašingtonas "Wizards" komandai izcīnīt pārliecinošu uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē.

"Wizards" izbraukumā ar rezultātu 137:116 pārspēja Minesotas "Timberwolves", pārtraucot trīs zaudējumu sēriju.

Vašingtonas vienība dominēja teju visas spēles garumā. Viesu komanda šajā mačā guva 76 punktus no pozīcijām soda laukumā.

Bertāns nospēlēja 25 minūtes, kuru laikā viņš guva 8 punktus (2p. 4/6, 3p. 0/4), izcīnīja 4 atlēkušās bumbas un veica 3 rezultatīvas piespēles.

Latvijas basketbolists arī bloķēja 1 metienu, saņēma 2 piezīmes un spēli pabeidza ar pozitīvu +/- rādītāju +14, kas bija trešais labākais rādītājs komandā.

"Wizards" sastāvā 44 punktus guva Bredlijs Bīls, kurš izpildīja arī 10 rezultatīvas piespēles. Viņam šī bija otrā pēc kārtas un kopumā sezonā jau trešā spēle, kurā viņš gūst vismaz 40 punktus.

Teicamu spēli uzvarētāju rindās aizvadīja arī vācietis Morics Vāgners, kurš guva 30 punktus un izcīnīja 15 atlēkušās bumbas pie groziem.

"Timberwolves" labā Karls Entonijs Taunss guva 36 punktus un izcīnīja 10 atlēkušās bumbas, 20 punktus iemeta Roberts Kovingtons, bet Džefs Tīgs atzīmējās ar 13 punktiem un 11 rezultatīvām piespēlēm.

Personīgu iemeslu dēļ Minesotas klubam šajā mačā nepalīdzēja komandas rezultatīvākais spēlētājs Endrū Viginss, kurš šosezon vidēji 11 spēlēs guvis 25,9 punktus.

Ar 3 uzvarām un 7 zaudējumiem "Wizards" ieņem 14. vietu starp 15 komandām Austrumu konferences turnīra tabulā.

"Timberwolves" ar bilanci 7-5 ieņem 7. vietu Rietumu konferences kopvērtējumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu