NBA aizvadītajā naktī: "Celtics" un "Lakers" turpina uzvaru gājienu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džeisons Teitums un Markus Smārts
Džeisons Teitums un Markus Smārts Foto: Reuters/ScanPix

Bostonas "Celtics" un Losandželosas "Lakers" komandas aizvadītajā naktī (Latvijas laiks) izcīnīja šosezon 10. uzvaras Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā.

"Celtics" izbraukumā ar rezultātu 105:100 pārspēja Goldensteitas "Warriors", izcīnot jau 10. uzvaru pēc kārtas.

Bostonas komanda ar 10 uzvarām 11 spēlēs šobrīd ir sezonas līdere Austrumu konferencē un visā līgā kopumā.

Uzvarētājiem 24 punktus guva Džeisons Teitums, 22 pievienoja Džeilens Brauns, 20 iemeta Kemba Vokers, bet ar 15 atzīmējās Markuss Smārts.

"Warriors" sastāvā 16 punktus guva Ēriks Paskāls, bet 12 punktus pievienoja D'Andželo Rasels, kurš pieļāva arī 9 kļūdas.

Goldensteitas komanda piedzīvoja sesto zaudējumu pēc kārtas, turklāt Rasels guva īkšķa traumu, savainoto sarakstā pievienojoties "Warriors" līderiem Stefanam Karijam un Klejam Tompsonam.

"Warriors" komanda, kas iepriekšējās sezonās bija pieskaitāma pie līgas favorītēm, šobrīd ar 2 uzvarām un 11 zaudējumiem ir pēdējā vietā Rietumos.

Savukārt 10. uzvaru šosezon 12 spēlēs izcīnīja Rietumu konferences līdere "Lakers", kas mājās ar 99:97 uzveica Sakramento "Kings".

Uzvarētāju sastāvā Lebrons Džeimss guva 29 punktus un veica 11 rezultatīvas piespēles, bet Entonijs Deiviss atzīmējās ar 17 punktiem.

Vēl "Lakers" sastāvā rezultatīvs bija arī Kenteiviuss Koldvels-Pops, kurš 12 no saviem 16 punktiem guva ceturtajā ceturtdaļā, kad laukumā risinājās izšķirošie notikumi.

"Kings" rindās 21 punktu guva Badijs Hīlds, kurš realizēja 6 no 14 tālmetieniem, bet 18 punktus iemeta Bogdans Bogdanovičs.

Traumas dēļ "Kings" komandai nevarēja palīdzēt viens no komandas līderiem De'Ārons Fokss.

"Kings" ar 4 uzvarām un 7 zaudējumiem ieņem 12. vietu Rietumu konferencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu