Bļugers atrodas laukumā "Penguins" abu vārtu zaudējumā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: AP/Scanpix

Teodors Bļugers Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā Pitsburgas "Penguins" neveiksmē atradās laukumā abu vārtu zaudējumā, kamēr Kolumbusas "Blue Jackets" ar Elvi Merzļikinu uz rezervistu soliņa piektdien apspēlēja Rietumu konferences līdervienību Sentlūisas "Blues", bet Otavas "Senators" arī savā laukumā pārspēja Filadelfijas "Flyers".

"Penguins" viesos ar 1:2 (0:1, 0:1, 1:0) atzina vienas no vājākajām Austrumu konferences vienībām Ņūdžersijas "Devils" pārākumu.

Komanda piedzīvoja otro zaudējumu divās spēlēs, spēlējot bez savainotā līdera Sidnija Krosbija.

Savukārt Bļugers bija laukumā abu vārtu zaudējumā, nopelnot +/- rādītāju mīnus divi. Viņam 14 minūtēs un septiņās sekundēs laukumā arī viens metiens pa vārtiem, viens spēka paņēmiens un divi bloķēti metieni.

Pirmajos divos periodos izlieto ūdeni sasmelt neizdevās ar vieniem vārtiem pēc spēlētām 48 minūtēm Džeka Džonsona izpildījumā. Turklāt Makenzijs Blekvuds "velnu" vārtos atvairīja 38 Pitsburgas hokejistu metienus.

Ar 22 punktiem 19 spēlēs "Penguins" ieņem astoto vietu Austrumu konferencē, kamēr "Devils" ir priekšpēdējie ar 16 punktiem 18 mačos.

"Blue Jackets" mājās pagarinājumā pieveica "Blues" ar rezultātu 3:2 (1:1, 0:1, 1:0, 1:0).

Merzļikins spēli vēroja no rezervistu soliņa, bet viņa konkurents vārtos Jonass Korpisalo atvairīja 25 pretinieku metienus.

Vladislavs Gavrikovs izvirzīja mājiniekus vadībā spēles desmitajā minūtē, taču viesi atbildēja ar diviem vārtiem, un pagarinājumu trešā perioda trešajā minūtē panāca Pjērs Liks Dibuā.

Uzvaras vārtus vairākumā pagarinājuma ceturtajā minūtē ar šķēlienu no labās puses iemetiena apļa panāca Zeks Verenskis. Tā "Blue Jackets" bija vien otrā uzvara deviņos pēdējos mačos.

Kolumbusa ar 18 punktiem 19 mačos Austrumu konferencē ieņem 13.vietu 16 komandu vidū, bet "Blues" par spīti zaudējumam ir pirmā Rietumos ar 29 punktiem 20 spēlēs.

Citā spēlē Otavas "Senators", spēlējot bez Rūdolfa Balcera, kurš nosūtīts uz Amerikas Hokeja līgas (AHL) klubu Belevilas "Senators", savā laukumā ar 2:1 (0:1, 2:0, 0:0) pieveica Filadelfijas "Flyers".

"Senatori" izcīnīja ceturto uzvaru pēdējās piecās cīņās, pārtraucot pretinieku septiņu spēļu sēriju ar izcīnītiem punktiem.

Tailers Pitliks pirmā perioda sākumā izvirzīja vadībā viesus, taču otavieši ar Tailera Enisa "golu" vairākumā un Filipa Hlapika uzvaras vārtiem otrajā periodā svinēja panākumu spēlē. Vārtos Anderss Nilsons atvairīja 26 no 27 viesu metieniem.

Ar 17 punktiem 19 spēlēs "Senators" pakāpās uz 14.vietu Austrumos, bet Filadelfijas klubs ar 23 punktiem 19 mačos ieņem sesto vietu konferencē.

Sestdien Ziemeļamerikā Bufalo "Sabres" ar Zemgu Girgensonu sastāvā uzņems Otavas klubu, bet Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" uzņems kaimiņieni turnīra tabulā Toronto "Maple Leafs".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu