Krievijas vēsturnieka-"miesnieka" sacirstās studentes māte no bērēm nogādāta slimnīcā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

16. novembrī Krasnodarā notika ​brutāli noslepkavotās Sanktpēterburgas Universitātes absolventes Anastasijas Ješčenko bēres. Viņas māte no kapsētas nogādāta slimnīcā, ziņo "RIA Novosti".

"Viņa ir slimnīcā. Viņu no kapsētas aizveda ātrā palīdzība. Tagad viņa mierīgi guļ," "ria novosti" informēja vietējo varasiestāžu pārstāvis Jevgeņijs Tarasenko.

Anastasijas bēres notika sestdien, 16. novembrī. Sieviete tika apglabāta Svētās Trīsvienības baznīcā. Uz atvadām ieradās simtiem cilvēku – ģimenes, kaimiņi un pārstāvji no pašvaldības. Apmeklētāji bija sanesuši ļoti daudz ziedu. Bēru dienā notika gājiens no mirušās mājas līdz vietējai kapsētai. Anastasija Ješčenko apglabāta blakus saviem radiniekiem.

»Par ko visvairāk uztraucas "Napoleons"-uzšķērdējs pēc nonākšanas aiz restēm

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka sestdienas, 9. novembra, rītā Krievijas pilsētā Sanktpēterburgā no upes izvilkts Sanktpēterburgas Valsts universitātes pasniedzējs un vēsturnieks Oļegs Sokolovs, kura mugursomā pēc tam atrastas nogrieztas sievietes rokas. Sokolovs ir galvenais aizdomās turamais absolventes Anastasijas Ješčenko slepkavībā un upē viņš atradies, jo, iespējams, vēlējies izdarīt pašnāvību, vēsta portāls "Postimees".

Sanktpēterburgas Valsts universitātes asociētais profesors, vēstures zinātņu katedras vadītājs Oļegs Sokolovs, kurš tiek turēts aizdomās par 24 gadus vecās absolventes Anastasijas Ješčenko nogalināšanu, tūristu aizsegā ar sievietes fragmentiem mugursomā gatavojies izdarīt pašnāvību.

Pēc Sokolova teiktā viņa rīcība tiktu paskaidrota ar vēstuli, ko viņš atstājis mājās kopā ar testamentu.

Iespējams, studente Jesčenko tika nošauta no tuva attāluma 7. novembrī Sokolova dzīvoklī. Viņi abi dzīvoja kopā. Slepkavības motīvs varētu būt meitenes naidīgās attiecības ar vēsturnieka meitām.

Pēc mīļotās nonāvēšanas Sokolovs jau nākamajā dienā, 8. novembrī, pie sevis uzņēmis viesus, slēpjot mirušās ķermeni. Sestdien vīrietis nolēma atbrīvoties no līķa un nopirka zāģi, lai to sadalītu. Procesa laikā viņš piedzīvojis krampjus un apreibinājies ar alkoholu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu