Kad laiks burtiski apstājas! Slavenību jauneklīgā izskata noslēpumi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: SCANPIX

Arī zvaigžņu dzīvē ir savas rūpes un uztraukumi - industrijā, kurā cilvēka ārējais izskats spēlē tik nozīmīgu lomu, jādara viss iespējamais, lai pēc iespējas ilgāk izskatītos cik vien labi spēj. Šīm dāmām tas viennozīmīgi ir izdevies - viņas arī pēc 50 gadu vecuma izskatās tikpat jauneklīgas, kā 30 gados!

Aktrise Halle Berija - 53 gadi 

Amerikāņu aktrise, kura jau kopš jaunības slimo ar cukura diabētu, atklājusi, ka viņas skaistuma pamatā ir populārā keto diēta, regulāras "atslodzes dienas" un, protams - sports. Viņa izdevumam "Glamour" stāstījusi, ka ķermeni uzturēt formā palīdz 30 minūšu kardiotreniņš ar vingrojumiem vēderpresei, gurniem, dibenam un viduklim. "Manam treniņam ir piecas fāzes," teikusi aktrise. "Sākumā - piecu minūšu kardiotreniņš un vingrojumi, kas paredzēti apakšējai un augšējai ķermeņa daļai. Pēc tam es trenēju presīti un noslēdzu treniņu ar vēl vienu piecu minūšu kardio."

Foto: AP/Scanpix

Mūziķe Gvena Stefani - 50 gadi 

Šī pasaulslavenā popzvaigzne ir trīs dēlu māmiņa. Tiesa, pilnīgi nekas viņas izskatā neliecina ne par nogurumu, ne laika plūdumu.

Gvena Stefānija
Gvena Stefānija Foto: AFP/SCANPIX

Modele Sindija Krauforde - 53 gadi

Pasaulslavenā modele Sindija Krauforde ir viena no tām sievietēm, kas ar savu piemēru ir pierādījusi, ka 53 gados ir iespējams izskatīties ne sliktāk kā 20 gadu veucumā. Kā izrādās, viņas slaiduma noslēpums ir ļoti vienkāršs - tā ir regulāra sportošana un sabalansēts uzturs, kaut gan Sindija neatsakās arī no burgera vai picas. Lai ātri tiktu vaļā no liekajiem centimetriem vidukļa un gurnu rajonā,  Krauforde ieturot 14 dienu garu mini diētu, bet, lai noturētu nemainīgu svaru - diētu "Zona", kuru ir izstrādājis amerikāņu bioķīmiķis Barijs Sirzoms tālajā 1995. gadā. 

Sindija Krauforde
Sindija Krauforde Foto: PA/Scanpix

Dziedātāja Dženifera Lopesa - 50 gadi

Aktrise un dziedātāja nekad nav slēpusi, ka rūpīgi strādā pie formas uzturēšanas, regulāri sportojot.

Foto: AFP / Scanpix

Aktrise Selma Hajeka - 53 gadi

Sports, sports un vēlreiz sports - tāda ir meksikāņu izcelsmes amerikāņu aktrises mantra un moto, kas, acīmredzot, strādā! 

Foto: AFP / Scanpix
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu