Video: Konors Makgregors trenē savu divgadīgo dēlu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/LETA

Slavenais īru jaukto cīņas mākslu cīkstonis (MMA) Konors Makgregors aktīvi gatavojas savai ilgi gaidītajai atgriešanās cīņai 18. janvārī. Cīkstonis savā "Instagram" kontā ievietoja video, kurā redzams, ka viņš pirms sparinga sesijas trenē savu divgadīgo dēlu Konoru junioru.

Slavenais cīkstonis oktobrī viesojās Maskavā, lai noturētu preses konferenci, kurā viņš atklāja savas atgriešanās cīņas datumu. Kopš tā laika apskatnieku vidū nemitīgi virmo spekulācijas par Makgregora pretinieku šajā cīņā.

Šobrīd vairums apskatnieku ir vienās domās - īra nākamais pretinieks būs amerikānis Donalds Serone, bet šāda informācija oficiāli vēl nav apstiprināta. 

Kamēr mediji dara savu darbu un diskutē par iespējamo Makgregora pretinieku, īrs jau zina ar ko cīnīsies un aktīvi gatavojas gaidāmajam duelim. Savā "Instagram" vietnē cīkstonis ievietoja video, kurā redzams, ka viņš pirms sparinga sesijas oktagonā trenē arī savu divus gadus veco dēlu Konoru junioru. 

Pie video slavenais cīkstonis pierakstīja frāzi: "Mēs pļaujam, ko sējam."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We reap what we sow ❤️

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Makgregors pēdējo cīņu aizvadīja jau vairāk nekā pirms gada, kad ceturtajā raundā piekāpās krievu cīkstonim Habibam Nurmagomedovam. 

31 gadu vecais Makgregors savas karjeras laikā guvis 21 uzvaru un četras reizes atzinis pretinieka pārākumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu