Foto: Rīgas iedzīvotāji un viesi var klātienē aplūkot bruņoto spēku militāro tehniku (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šodien laikā no plkst. 10.00 līdz 17.00, Rīgas pasažieru ostā būs apskatāma Latvijas un sabiedroto spēku militārā tehnika. Apmeklētāji varēs aplūkot arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta un Valsts robežsardzes tehniku un aprīkojumu. 

Izstāde notiks par godu Latvijas Republikas proklamēšanas 101. gadadienai un Latvijas armijas simtgadei.

Latvijas un sabiedroto spēku militārās tehnikas un ekipējuma izstāde Rīgas Pasažieru ostas piestātnē, šodien būs skatāma no plkst. 10.00 līdz 17.00

Kopā ar militāro tehniku un ekipējumu izstādē būs apskatāma arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta un Valsts robežsardzes tehnika un aprīkojums.

Apmeklētāji varēs klātienē aplūkot kaujas izlūkošanas kāpurķēžu bruņumašīnas "CVR(T)", ko Nacionālie bruņotie spēki iegādājušies no Lielbritānijas Sauszemes spēku mehanizācijas projekta ietvaros. Tāpat izstādē būs aplūkojama Latvijas bruņoto spēku pašgājējhaubiču sistēma, kas iegādātas no Austrijas, lai pilnveidotu Latvijas bruņoto spēku netiešās uguns atbalsta spēju, kā arī uzlabotu Latvijas spēju pilnvērtīgi integrēties NATO operācijās un mācībās.

Izstādes apmeklētāji varēs arī vērot Nacionālo bruņoto spēku vienības demonstrētos taktiskos transportlīdzekļus "Polaris" un citu Latvijas bruņoto spēku militāro tehniku.

Izstādes apmeklētāji varēs aplūkot arī sabiedroto valstu bruņutehniku, piemēram, Spānijas bruņoto spēku tanku "Leopard" un Polijas bruņoto spēku tanku "PT-91", Kanādas bruņoto spēku vieglās kaujas bruņumašīnas "LAV", kā arī Albānijas, Čehijas un Slovēnijas bruņoto spēku militāro tehniku.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu