Kurucs NBA atgriežas ar diviem punktiem; "Nets" astotais zaudējums šosezon

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu basketbolists Rodions Kurucs pirmdien atgriezās Nacionālās basketbola līgas (NBA) vienības Bruklinas "Nets" sastāvā, izceļoties ar diviem punktiem, taču viņa pārstāvētā komanda piedzīvoja jau astoto neveiksmi šosezon.

"Nets" savā laukumā ar rezultātu 86:115 (18:18, 17:41, 33:25, 18:31) piekāpās Indianas "Pacers", piedzīvojot jau astoto neveiksmi 13 spēlēs.

Kurucs laukumā pavadīja sešas minūtes un piecas sekundes, kuru laikā guva divus punktus un izcīnīja divas bumbas zem groziem. Basketbolists grozā raidīja savu vienīgo divpunktu metienu, bet "trejacis" bija neprecīzs. Tāpat viņš nopelnīja vienu piezīmi, bet "Nets" ar latvieti ierindā zaudēja par sešiem punktiem vairāk nekā iemeta.

Jau ziņots, ka Kurucs pirms divām dienām tika nosūtīts uz NBA attīstības jeb G līgu, kurā aizvadīja vienu spēli, izceļoties ar 14 punktiem.

Rezultatīvākais "Nets" vienībā ar 28 punktiem bija Spensers Dinvidijs, kura rēķinā arī piecas atlēkušās bumbas un astoņas rezultatīvas piespēles. Savukārt no rezervistu soliņa šo spēli noraudzījās komandas līderis Kairijs Ērvings. 

"Pacers" komandā 24 punkti, sešas atlēkušās bumbas un 13 rezultatīvas piespēles Āronam Holidejam, par četriem punktiem mazāk guva Džastins Holidejs, savukārt Domants Sabonis izcēlās ar 16 punktiem un 18 bumbām zem groziem.

"Nets" pēc sīvas cīņa pirmajā ceturtdaļā, turpmākajās 12 minūtēs demonstrēja vāju precizitāti. Bruklinas klubs pirmos punktus otrajā ceturtdaļā guva vien pēc aptuveni četrām nospēlētām minūtēm, bet daudz pieļautās kļūdas un zaudētās cīņas zem groziem, neļāva pretiniekus noturēt īsā pavadā.

Nākamā spēlē "Nets" paredzēta trešdien Ņūorleānas "Hornets".

Bruklinas klubs ar piecām uzvarām 13 spēlēs Austrumu konferencē ieņem devīto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu