Latviešu pārstāvētajām NHL vienībām mainīgas sekmes aizvadītajā naktī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: Reuters/ScanPix

Zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā pagājušajā naktī piedzīvoja uzbrucēju Teodora Bļugera un Zemgus Girgensona pārstāvētās komandas, bet pie uzvaras tika vārtsarga Elvja Merzļikina vienība. 

Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" ar rezultātu 4:5 papildlaikā atzina Ņujorkas "Islanders" pārākumu. 

Latvijas uzbrucējs uz ledus pavadīja 18:04 minūtes, no kurām 3:17 spēlēja mazākumā. Viņš reizi meta pa vārtiem, bloķēja divus pretinieka metienus, lietoja vienu spēka paņēmienu, uzvarēja septiņos no 16 iemetieniem un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1. 

Vēl trešās trešdaļas trešajā minūtē "Penguins" atradās vadībā ar 4:2, taču uzvaru nosargāt nespēja. 

Tikmēr Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" ar 1:4 savu skatītāju klātbūtnē piekāpās Minesotas "Wild". 

Latvijas uzbrucējs laukumā pavadīja 15:22 minūtes, no kurām 7:14 spēlēja mazākumā. Viņš reizi apdraudēja pretinieka vārtus, izpildīja vienu spēka paņēmienu, zaudēja vienīgajā iemetienā un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. 

"Sabres" piedzīvoja astoto zaudējumu pēdējos deviņos mačos. 

Vēl vienā spēlē Kolumbusas "Blue Jackets" bez Elvja Merzļikina vārtos ar 5:2 savā laukumā pieveica Monreālas "Canadiens". 

Soms Jūnass Korpisalo Kolumbusas komandas vārtos tika galā ar 30 pretinieku metieniem un izpelnījās spēles otrās spožākās zvaigznes titulu. 

Turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā "Penguins" ieņem 7. vietu, "Sabres" atrodas 9. pozīcijā, bet "Blue Jackets" ir 12. vietā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu