Zodiaka pārstāvji, kuri aiz skarbās ārienes slēpj maigu dvēseli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Ļoti bieži cilvēki, kuri pieliek pūles, lai vienmēr izskatītos skarbi un bezkaislīgi, tā rīkojas, jo baidās, ka kāds varētu viņus sāpināt. Par to, aiz kuru Zodiaka zīmju šķietamā bezkaislīguma un ciniskās attieksmes patiesībā slēpjas maiga dvēsele, vēsta portāls "Clubber".

Mežāzis

Astrologi vēsta, ka savas "bruņas" Mežāži izveido jau samērā agrā vecumā - viņiem pietiek ar pāris gadījumiem, kuros šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir nepareizi novērtējuši kāda labos nodomus, lai nolemtu, ka ir jānocietinās pret pretējo pasauli. Zem šī zvaigznāja dzimušie bieži vien mīl izlikties, ka viņiem nekad nav laika, radot ap sevi nepieejamības un mūžīgas aizņemtības auru.

Patiesībā šī "fasāde" slēpj samērā kautrīgu un pieticīgu personību, kas bieži vien vienkārši jūtas neērti svešinieku vidū. Jāņem vērā, ka šīs Zodiaka zīmes pārstāvji reiz dzīvē ir vīlušies, tādēļ viņiem nepieciešams ilgāks laiks, lai pārliecinātos par to, ka viņi kādam var uzticēties.

Ūdensvīrs

Ieturētie un atsvešinātie Ūdensvīra zīmes pārstāvji var šķist neaizsniedzami un pat augstprātīgi, taču zvaigžņu tulki ir pārliecināti, ka tā nebūt nav. Šie cilvēki baidās, ka citi varētu nesaprast viņu neparasto domāšanas veidu, tādēļ viņi no izsmiekla slēpjas aiz vēsuma maskas, kas Ūdensvīriem palīdz saglabāt neitralitāti cilvēku vidū.

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji uzskata, ka, ja viņi uz mirkli "nolaidīs vairogu", pār viņiem uzreiz gāzīsies apkārtējo problēmu un pārmetumu jūra. Viņiem izteikti nepieciešama sava personīgā telpa - bez tās Ūdensvīri kļūst sarkastiski un vēsi.

Jaunava

Šīs pragmatiskās un racionālās Zodiaka zīmes pārstāvji visu dzīvi rūpīgi ap sevi veido barjeras, jo baidās, ka kāds varētu atklāt, cik viņi patiesībā ir viegli ievainojami. Jaunavas zvaigznājā dzimušie izvēlas uz pasauli skatīties caur analītisku un atsvešinātu uztveres prizmu - tas palīdz "salikt pa plauktiņiem" pasaules haosu un steigu.

Astrologi ir pārliecināti, ka Jaunavas zīmē dzimušie tik bieži ir kritiski un asi vērtējoši tādēļ, lai liktu cilvēkiem ieturēt pietiekamu distanci. Ja tās nebūtu, viņus varētu dziļi aizskart pat visnebūtiskākie sīkumi.

Auns

Ugunīgie Auna zīmes pārstāvji uzvedas tā, it kā viņi būtu absolūti neievainojami un spētu tikt galā ar pilnīgi visiem dzīves pārbaudījumiem. Šāda attieksme saglabājas tik ilgi, līdz kāds Aunu patiesi sāpina - tad ir iespējams manīt, ka šīs drosmīgās Zodiaka zīmes pārstāvji patiesībā tieši tāpat kā pārējie vēlas siltumu un mīlestību, taču klusībā uzskata, ka nav to nopelnījuši.

Zem šī zvaigznāja dzimušie bieži vien var šķist atturīgi, jo viņi labi apzinās postu, kuru var izraisīt ar savu impulsīvo raksturu. Šajā gadījumā skarbā āriene viņus pasargā no iespējamām dvēseles sāpēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu