Gulēt skapī un novērst "kaku katastrofu". Atklāti stāsti par auklītes darbu bagātnieku ģimenē (6)

Foto: Pexels
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Ceļošana pa pasauli un rūpes par bagātu cilvēku atvasēm var šķist interesants darbs, taču tas nemaz nav tik vienkārši kā izskatās. To, kas ir trakākais, ko nācies darīt, portālam "Business Insider" atklāj septiņas bagātnieku atvašu aukles.

Auklītes bija vienisprātis, ka atalgojums ir nepārspējams. Elites bērnu aukle var nopelnīt līdz pat 150 000 ASV dolārus (135 544 eiro) gadā, sacījusi Keitija Provinziano Losandželosas personāla aģentūras "Westside Nannies" direktore. Taču šim darbam ir arī sava ēnas puse, tādēļ auklītes maina darbu ik pēc trim gadiem. 

Profesionālajai auklei Stefānijai Felzenbergai nācās strādāt viesuļvētras laikā.

"Viesuļvētras laikā mājā divas nedēļas bija plūdi un nebija elektrības," sacīja auklīte

Sieviete tika nolīgta ar aģentūras starpniecību, lai rūpētos par bērniem Manhetenā un būtu vecāku asistente, saimniece un pavāre. 

"Šķita, ka tas būs viegli, bet patiesībā tā nebija," atklāja aukle.

Vienai no auklītēm ģimene ir likusi gulēt skapī. 

"Šī bija ļoti turīga ģimene, bet man naktīs nācās gulēt skapī, kur pat nebija īstas gultas," bijusī aukle stāstīja "Business Insider". 

"Tur bija tāds kā dīvāns ar plastmasas pārklājumu. Un vannas istaba atradās bērnu rotaļu istabā."

"Ja jūs nolīgstat kādu, kurš pie jums nakšņo, ceļas agri un rūpējas par jūsu bērniem, jūs varētu nodrošināt vismaz kādu gultu," saka aukle.

Sieviete stāsta, ka ģimene dzīvojusi lielā dzīvoklī greznajā Ņujorkas Augšīstsaidas rajonā.

Bērnu tēvs bijis investīciju bankas izpilddirektors un, lai palīdzētu ģimenei, noalgoja vairākus pavārus un nepilna laika aukles. 

Kādai citai bagātnieku bērnu auklei bijis jāpalīdz bērnam iztukšot vēderiņu. "Kad bērniņam bija gads, es viņu pa nakti pieskatīju, kamēr vecāki nebija mājās. Bērnu visu nakti mocīja aizcietējumi un viņš no sāpēm raudāja. Ap trijiem no rīta es uzvilku cimdu un iztīrīju viņa zarnas, lai viņam būtu vieglāk. Tajā naktī es gulēju apmēram divas stundas."

Ģimenes tēvs bija Ziemeļkarolīnas uzņēmuma izpilddirektors, bet māte ārste. 

Līdzīga "poda katastrofa" gadījusies arī kādai Misūri štata auklītei.

"Vienā no "kaku katastrofām" cieta paklājs, sienas, gultiņa, plīša dzīvnieki.

Viņi man to nelūdza darīt, bet es visu satīrīju pirms vecāki nokļuva mājās," stāstījusi sieviete. 

Mājas uzturēšana kārtībā un tīrīšana, kā arī pārtikas iegāde un bērnu izklaidēšana bija daļa no aukles ikdienas pienākumiem. 

Savukārt kādai auklītei Čikāgā bijis jāpiedzīvo nepatīkamu starpgadījumu ar picas piegādātāju un 100 ASV dolāriem. 

"Vienreiz man tika atstāti 100 dolāri, lai pasūtītu vakariņas, kamēr vecāki ir labdarības ballē. Kad ieradās picu piegādes darbinieks, viņam nebija tik daudz naudas, ko izdot. Abi nezinājām, ko darīt, tāpēc centāmies sazvanīt bērnu vecākus un picu piegādes veikalu," stāstījusi sieviete.

"Beigās picu piegādātājam vajadzēja atgriezties darbā, bet bērnu vecākiem zvanīt uz picu piegādi, lai no viņu kartēm apmaksātu rēķinu."

Kāda cita ģimene likusi auklītei tīrīt žurku midzeni. 

"Šī bija vienīgā ekstrēmā lieta, ko man ģimene ir prasījusi," atklājusi sieviete. 

Vēl kāda auklīte pavadījusi stundas šķirojot "M&M'S" konfektes pa krāsām.

Sievietei nācies regulāri atlasīt divas - bērnu iecienītākās - konfekšu krāsas. Vēlāk konfektes bija jāsaliek atsevišķos maisiņos, lai tās būtu pa rokai vienmēr, kad bērnam sagribas našķēties. 

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu