Video: Publika "eksplodē" pēc Simonsa pirmā oficiālā trīspunktnieka NBA

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bens Simonss
Bens Simonss Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā Basketbola asociācijā (NBA) tikās Filadelfijas "76ers" un Ņujorkas "Knicks". Pārāki ar rezultātu 109:104 izrādījās filadelfieši, kuru rindās vakara skaļāko notikumu sagādāja saspēles vadītājs Bens Simonss. 

Jau spēles ceturtajā minūtē Simonss piecēla kājās visu vietējo publiku jo izdarīja ko tādu, ko savā karjerā līdz šim nebija paveicis - viņš realizēja trīspunktu metienu. Australiešu basketbolistam šī ir jau trešā sezona pasaules spēcīgākajā basketbola līgā, bet līdz šim viņa bēdīgi slavenā reputācija bija attaisnojusies. 

Simonss vienmēr ir uzskatīts par talantīgu un atlētisku spēlētāju ar dabiskām saspēles vadītāja dotībām, bet viņa vājā vieta allaž ir bijusi tieši metiens. Pirms pēdējās spēles Simonss karjeras laikā kopumā bija izmetis 17 trīspunktu metienus, netrāpot nevienu no tiem. Jāpiezīmē, ka lielākā daļa no tiem ir bijuši pēdējo sekunžu metieni no lielas distances.

Bet savu 18. metienu no distances Simonss realizēja un vietējā publika "eksplodēja".

Video: Bena Simonsa karjeras pirmais realizētas trīspunktu metiens NBA oficiālā spēlē

Simonss šogad sniegumā ir piedzīvojis regresu. Aizvadītajā sezonā austrālietis vidēji spēlē izcēlās ar 16,9 punktiem, 8,8 bumbām zem groziem un 7,7 rezultatīvām piespēlēm. Šogad statistika ir pasliktinājusies visos galvenajos rādītājos - vidēji 13,9 punkti, sešas atlēkušās bumbas un 7,1 rezultatīva piespēle.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu