llgstoša depresija un atvadu vēstules mammai... Tuvinieki meklē bezvēsts pazudušo Romānu (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Romāns Kutlovskis.
Romāns Kutlovskis. Foto: facebook.com/bezvests.lv

Kopš 14. novembra bezvēsts pazudis 36 gadus vecais Romāns Kutlovskis. Vīrietis cietis no smagas depresijas, kādu dienu atstājis mātei atvadu vēstules un pazudis. Romāna draugi jau vairākas dienas puisi meklē, cerībā, ka viņš nebūs atņēmis sev dzīvību, vēsta raidījums "Degpunktā".

Meklēšanā iesaistījušies seši Romāna tuvākie draugi, kuri cer, ka kopā ar iedzīvotāju palīdzību spēs atklāt vīrieša atrašanās vietu. Romāns pameta savu dzīvesvietu Ģertrūdes ielā vēlu ceturtdienas, 14. novembra, vakarā, un kopš tā laika nav redzēts. 

"Redzēts pēdējo reizi Ģertrūdes ielā, izejot no savām mājām. Viņš bija ģērbies brūnos zābakos ar baltu zoli un melnā ziemas jakā ar kapuci. Mugurā bija rūtains krekls – balts ar melnu. Kalsnas miesas būves, tumšiem matiem, tumšu bārdu. Ir pagājis diezgan daudz laika, un mums nav ne mazākās nojausmas, kur viņš varētu būt," stāsta pazudušā vīrieša draugs Ilmārs.

Romāns pirms pazušanas dzīvoklī atstāja pierādījumus tam, ka grasās veikt pašnāvību. Ģimene ļoti cer, ka nav noticis ļaunākais. 

"Bija depresija, viņš ārstējās, un tas  mums liek bažīties, ka viņš varētu doties jebkur. Kā arī tika atrastas divas atvadu vēstules, kas adresētas mammai, bet minēt neko mēs nevaram, kamēr nezinām, kur viņš ir," bilst Ilmārs.

Ilmārs arī min, ka likumsargiem vēl nav izdevies uziet Romāna pēdas. Iemesli, kāpēc izmeklēšana kavējas, vīrietim nav skaidri. 

"Policijā ir iesniegums par pazušanu, bet tādu ļoti aktīvu rīcību neesam sajutuši, tāpēc iesaistāmies meklēšanā un mēģinām pievērst pārējo cilvēku uzmanību, kas varētu palīdzēt atrast Romānu. Tālāk ar policiju varētu pārbaudīt pilsētas kameras, izsekot, kur viņš ir devies. Domāju, ka tas tepat Rīgā ir iespējams," bilst Ilmārs.

Visi, kuriem ir kāda informācija par Romāna atrašanās vietu, tiek aicināti nekavējoties zvanīt policijai pa tālruni 110 vai organizācijai "Bezvests.lv" pa tālruni 22084084.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu