Indijā vīrietis vairākkārt izlicies par lidmašīnas pilotu, lai iegūtu labākās sēdvietas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Indijas lidostā aizturēts kāds vīrietis, kurš bija saģērbies "Lufthansa" aviokompānijas pilota uniformā, ziņo raidsabiedrība CNN.  Viņš mēģināja izlikties par lidmašīnas pilotu.

Ražans Mahbubani (Rajan Mahbubani) domāja, ka viņš ir atradis īsto formulu, kā lidmašīnās iegūt īpašas priekšrocības, bet tā vietā viņu apcietināja.

Vīrietis nokopēja lidmašīnas pilotu uniformas un izlikās par pilotu, lai apmānītu lidostas darbiniekus. Tā viņš ceļoja pa pasauli. Lidmašīnās viņš izbaudīja labākās vietas un īpašas priekšrocības kādas pieejamas tikai lidmašīnu pilotiem. 

Viņš šo triku praksē jau bija pielietojis vairākkārt, taču Indijas lidosta izrādījās liktenīgā. 

48 gadus vecais vīrietis bija jau uzņēmis kursu savam nākošajam "upurim" - ceļojumam no Deli uz Kolkatu, Deli lidostā, Indijā. Viņš bija ģērbies "Lufthansa" lidmašīnas pilotu uniformā, kad viņu apcietināja pie iekāpšanas vārtiem. Ražanu aizturēja un nogādāja Deli policijā, kur viņš atzinās, ka patiešām viņš pēdējā laikā bija sācis filmēt "Youtube" un "TikTok" video par to kā viņš ceļo izliekas par lidmašīnas pilotu. Vīrietis pat bija ticis pie viltotas "Lufthansa" ID kartes, stāstīja Deli policijas komisāra vietnieks. 

Viltus pilots jau bija nonācis lidostas drošības darbinieku redzeslokā, savu sociālo tīklu video dēļ. Lidostā kāds "Lufthansa" darbinieks bija pamanījis aizdomīgu personu, kas izlikoties par lidmašīnas kapteini, un paziņojis drošības dienestiem. 

Tagad vīrietim ir izvirzītas apsūdzības par krāpšanu un uzdošanos par citu personu. Ja gadījumā viņš tiks notiesāts, viņam draud pat līdz vienam gadam cietumā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu